Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις το Galaxy S4

Deasy @ 23.05.2013
Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις το Galaxy S4

Μία εβδομάδα πριν είχε προετοιμάσει το κλίμα ο διευθύνων σύμβουλος της Samsung και σήμερα ήρθε η στιγμή της επαλήθευσης των λεγομένων του. Το Samsung Galaxy S4 ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ των προγόνων του, καθώς η επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου ήρθε σε λιγότερο από ένα μήνα.

Βλέποντας τους χρόνους που χρειάστηκαν τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Galaxy S για να φθάσουν τα 10 εκατομμύρια είναι εμφανής η δυναμική του ονόματος της Samsung τα τελευταία χρόνια . Το πρώτο Galaxy S χρειάστηκε 7 μήνες, το Galaxy SII 5 μήνες, ενώ το Galaxy SIII χρειάστηκε μόλις 50 μέρες. Για να πετύχει το συγκεκριμένο «επίτευγμα» η κορεάτικη εταιρεία πραγματοποίησε βέβαια και το μεγαλύτερο λανσάρισμα συσκευής που έχει πραγματοποιήσει ποτέ, καθώς από την πρώτη μέρα, το Galaxy S4 ήταν διαθέσιμο σε 60 χώρες σε όλον τον κόσμο. Ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο στην ανακοίνωση της Samsung είναι η εκτίμησή της ότι κατά τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της συσκευής πωλούνται 4 συσκευές κάθε δευτερόλεπτο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πωλήσεις αφορούν όχι αυτές που γίνονται στα καταστήματα προς τους καταναλωτές αλλά αυτές που κάνει Samsung προς τα κανάλια διανομής των συσκευών της (εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες καταστημάτων κ.α.).

SAMSUNG GALAXY S4,SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home