Αξίζει να διαβάσετε το TIME που μόλις κυκλοφόρησε

Deasy @ 19.04.2013
Αξίζει να διαβάσετε το TIME που μόλις κυκλοφόρησε

Τη λίστα με τους 100 ανθρώπους που επηρεάζουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσιάζει για μια ακόμη χρονιά το TIME, ετοιμάζοντας μάλιστα 7 διαφορετικά εξώφυλλα για αντίστοιχες προσωπικότητες.

Στο Top 100 του TIME ο χώρος της τεχνολογίας έχει κυρίαρχη παρουσία: Elon Musk, ιδρυτής της Τesla Motors και της SpaceX,  Oh-Hyun Kwon, διευθύνων σύμβουλος της Samsung, Kevin Systrom, ιδρυτής του Instagram, Ren Zhengfei, ιδρυτής της Huawei, o “δικός μας” Ted Sarandos, Chief Content Officer στο Netflix, Sheryl Sandberg, COO στο Facebook και αρκετοί ακόμη.

Όμως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο συγκεκριμένο αφιέρωμα του TIME είναι ότι τα άρθρα για την κάθε προσωπικότητα που φιλοξενείται δεν είναι γραμμένα από τη συντακτική ομάδα του αμερικάνικου εντύπου αλλά από άλλες μεγάλες προσωπικότητες, που σε κάποιες περιπτώσεις η δραστηριότητά τους είναι άκρως ανταγωνιστική του ανθρώπου για τον οποίο γράφουν. Για παράδειγμα, το άρθρο για τον Elon Musk το υπογράφει ο Richard Branson, επιχειρηματίας με τεράστιο βεληνεκές και αντίστοιχες με τον κ. Musk δραστηριότητες στο χώρο του διαστήματος. Αντίστοιχα, το άρθρο για τον Oh-Hyun Kwon, διευθύνοντα σύμβουλο της Samsung υπογράφει ο John Sculley, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Apple.

Αν θες και εσύ να ενημερωθείς για τις 100 μεγαλύτερες προσωπικότητες για το 2013, πάτα εδώ.

TIME,ELON MUSK,KEVIN SYSTROM,RICHARD BRANSON,TED SARANDOS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home