Τεχνολογικές καινοτομίες στον Κλασικό Μαραθώνιο

Deasy @ 08.11.2012
Τεχνολογικές καινοτομίες στον Κλασικό Μαραθώνιο

Τεχνολογικές καινοτομίες φέρνει για δεύτερη χρονιά στην διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών η Wind, ως επίσημος χορηγός.  Ποιες είναι αυτές; Αξιοποιώντας την υποδομή και τεχνογνωσία της η εταιρεία θα προσφέρει σε όλους τους δρομείς των αγώνων της διοργάνωσης (5 & 10 χλμ., Δυναμικό Βάδισμα & Μαραθώνιος) τη δυνατότητα να ενημερώσουν φιλικά τους πρόσωπα για την ώρα που θα τερματίσουν, μέσω δωρεάν SMS.

Το ενημερωτικό γραπτό μήνυμα θα αποστέλλεται, μέσω του ειδικού chip χρονομέτρησης κάθε δρομέα, τη στιγμή ακριβώς που αυτός θα περνάει τη γραμμή του τερματισμού. Ειδικά για τους δρομείς του Μαραθωνίου η δωρεάν ενημέρωση μέσω SMS θα σταλεί και όταν θα περάσουν το σημείο των 30 χλμ. Κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να δηλώσει έως και 3 αριθμούς κινητών τηλεφώνων , στους οποίους θα αποσταλεί το ενημερωτικό SMS, ώστε να μοιραστεί με αγαπημένους και φίλους την εμπειρία του μοναδικού αυτού αγώνα.

Παράλληλα, οι δρομείς του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θα συνεισφέρουν αυτόματα στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της ΑΨΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» η οποία θα βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Β. Σοφίας και Β. Κωνσταντίνου, απέναντι από το άγαλμα του Δρομέα. Με κάθε πέρασμα δρομέα από την αψίδα, η WIND θα αυξάνει κατά 1 ευρώ το ποσό που θα δωρίσει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.


SMS,ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home