Κυριαρχία... ΑΑ στα tablets

Apple και Amazon ελέγχουν τα 3/4 της αγοράς

Κυριαρχία... ΑΑ στα tablets

Amazon και Lenovo αναμένεται να είναι οι εταιρείες που θα έχουν τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων όσον αφορά στα tablets το 2012. Αυτό τουλάχιστον εκτιμά η ομάδα του Digitimes, ένα από τα πιο γνωστά sites τεχνολογίας της Ταϊβάν.

Συγκεκριμένα, το Digitimes αναμένει οι πωλήσεις της Apple όσον αφορά στα tablets να αυξηθούν κατά 43% το 2012 και να πλησιάσουν το όριο των 60 εκατ. τεμαχίων. Στη δεύτερη θέση αναμένεται να περάσει η Amazon με 15 εκατ. τεμάχια (+329%), ξεπερνώντας τη Samsung, η οποία εκτιμάται πως θα έχει πωλήσεις περίπου 6,8 εκατ. τεμαχίων με μία ανάπτυξη της τάξεως του 48%. Μαζί, Apple και Amazon εκτιμάται ότι θα ελέγχουν περίπου το 76% της παγκόσμιας αγοράς!

Εξαιρετικά υψηλός ρυθμός ανάπτυξης αναμένεται να έχει η Lenovo (+233%) που θα βρεθεί στην 4η θέση με πωλήσεις αρκετά πάνω από τα 2 εκατ. τεμάχια. Πάνω από το συγκεκριμένο όριο θα βρεθεί και η Βarnes & Nobles, η οποία, όμως, εκτιμάται ότι θα έχει πωλήσεις μειωμένες κατά 24%.
Πάνω από το όριο των 1 εκατ. τεμαχίων εκτιμάται ότι θα βρεθούν η Asus (+24%), η Acer (-32%), η RIM (-38%), η HTC (+54%) και η Sony (+75%), ενώ κάτω από το 1 εκατ. θα πέσει η Motorola (-15%).

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home