Τα Angry Birds έρχονται στο Facebook

Τα Angry Birds έρχονται στο Facebook

Έτοιμα να λανσάρει τα “Άγρια Πουλιά” (ή Angry Birds) στο Facebook δηλώνει η δημιουργός του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού για κινητά, η φινλανδική Rovio. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Asia Tech News, το οποίο επικαλείται δηλώσεις στελεχών της Rovio, η τελευταία σκοπεύει να ξεκινήσει τη διάθεση του Angry Birds στο Facebook στις 14 Φεβρουαρίου (σ.σ. δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια κρυφή σημασία πίσω από την ημερομηνία).

Το λανσάρισμα θα γίνει, μάλιστα, στη Τζακάρτα, την πρωτεύουσα της Ινδονησίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Ινδονησία είναι η χώρα με τον δεύτερο (πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες) μεγαλύτερο αριθμό χρηστών του Facebook.

Η διάθεση των Angry Birds στο Facebook αποτελεί βασικό κομμάτι της στρατηγικής της Rovio για το συγκεκριμένο franchise, οι διάφορες εκδόσεις του οποίου έχουν “κατέβει” μέχρι στιγμής περισσότερες από 700 εκατ. φορές και οδεύουν προς το 1 δισεκατομμύριο ενδεχομένως και εντός του 2012. Η Rovio επιθυμεί να έχει τα Angry Birds σε κάθε διαθέσιμη συσκευή και πλατφόρμα και δεν είναι τυχαίο ούτε το ότι συνεργάζεται με τη Nokia να υπάρχει το παιχνίδι στις προσιτές συσκευές της οικογένειας Asha, ούτε ότι ετοιμάζεται για το Facebook.

ROVIO MOBILE,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home