Ανανεώθηκε το site της Oktabit

Ανανεωμένο, γρήγορο και λειτουργικό το νέο site

Deasy @ 05.07.2011
Ανανεώθηκε το site της Oktabit

Νέο site απέκτησε η Oktabit, το οποίο εδώ και λίγες ημέρες είναι στον αέρα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κύριος στόχος του νέου oktabit.gr ήταν να διαφοροποιηθεί στο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, ώστε να ανταποκρίνεται πληρέστερα στις απαιτήσεις των συνεργατών της Oktabit αλλά και των επισκεπτών  του site  που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα των οίκων που η εταιρία αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα , ως προς το σχεδιαστικό μέρος , δόθηκε έμφαση στο λιτό & απέριττο look & feel  με κύριο στόχο να κυριαρχούν τα προϊόντα και όχι οι πολλές εναλλαγές εικόνων που μπορεί να κουράζουν τους χρήστες.

Για τη βελτίωση της ταχύτητας καθώς και της ευκολίας εύρεσης της πληροφορίας χρησιμοποιήθηκαν πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης για τις κατηγορίες προϊόντων. Επίσης ανασχεδιάστηκε το περιβάλλον της σελίδας του προϊόντος έτσι ώστε να περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά & προστέθηκε αρχείο pdf του κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες όπως και φωτογραφίες μεγαλύτερης ανάλυσης που αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες των προϊόντων κάνοντας τα περισσότερο ευκρινή.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πληρέστερη ενημέρωση και έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό tab για τα Δελτία Τύπου της εταιρίας, ενώ το τμήμα B2B του site έχει διατηρήσει όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά & τις υπηρεσίες.

.GR DOMAIN,SITE,OKTABIT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home