Αποκαλυπτήρια της σειράς realme GT 6 στις 20 Ιουνίου

Deasy @ 05.06.2024
Αποκαλυπτήρια της σειράς realme GT 6 στις 20 Ιουνίου

Στα αποκαλυπτήρια της σειράς realme GT 6 θα προχωρήσει στο Μιλάνο στις 20 Ιουνίου η realme. Πρόκειται για τη συνέχεια της σειράς GT της realme, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν τρία περίπου χρόνια, το Μάρτιο του 2021.

Η σειρά realme GT 6 θα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις, standard και realme GT 6T, οι οποίες σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία θα διαθέτουν εξαιρετικές επιδόσεις και πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών. Η νέα σειρά realme GT 6 θα αξιοποιεί δυνατότητες ΑΙ, μία εκ των οποίων θα επιτρέπει τη λήψη video σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού (ΑΙ Night Vision).

Η επιλογή μιας ευρωπαϊκής χώρας για ένα παγκόσμιο λανσάρισμα δεν είναι τυχαία, καθώς η realme επιδιώκει να αυξήσει την παρουσία της στην Ευρώπη, στην οποία με βάση τα στοιχεία της Counterpoint Research, κατέκτησε την 4η θέση της κατάταξης των κατασκευαστών σε μερίδια αγοράς κατά τη διάρκεια του 1ου τριμήνου του 2024. Στο μέλλον, όπως σημειώνει η επίσημη ανακοίνωση, η Ευρώπη θα είναι πάντα η πρώτη αγορά στην οποία θα λανσάρεται η σειρά GT.

Η εκδήλωση για το παγκόσμιο λανσάρισμα του realme GT 6 θα μεταδοθεί ζωντανά στα επίσημα κανάλια YouTube, Facebook και TikTok της realme παγκοσμίως.

REALME GT 6,SMARTPHONES,REALME,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home