Ξεκίνησε το πιλοτικό λανσάρισμα του Payzy στη Γερμανία

Ξεκίνησε το πιλοτικό λανσάρισμα του Payzy στη Γερμανία

Το πρώτο βήμα διεθνούς επέκτασης έχει κάνει η υπηρεσία Payzy, με τον όμιλο της Deutsche Telekom να έχει ξεκινήσει το σχετικό πιλοτικό πρόγραμμα για τους υπαλλήλους της στην Γερμανία.

Τα σχέδια για την επέκταση του Payzy εκτός Ελλάδας είχαν γίνει γνωστά ήδη από τον προηγούμενο Οκτώβριο, από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, ο οποίος σε ενημέρωση δημοσιογράφων είχε σημειώσει το ενδιαφέρον της Deutsche Telekom να προσφέρει την υπηρεσία και στις άλλες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Άλλωστε, για το Payzy έχουν εκφραστεί στο παρελθόν μεγάλες προσδοκίες από τη διοίκηση του ΟΤΕ για τη διείσδυση που μπορεί να πετύχει και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στον Όμιλο. Ενδεικτικά, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της υπηρεσίας, το Payzy έχει εμπλουτιστεί πρόσφατα με το Payzy Pro, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ενώ ο αριθμός των χρηστών στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τους 300.000.  

Η αρχή για την πορεία στο εξωτερικό γίνεται από τη Γερμανία στην οποία έχει ξεκινήσει ομαλά το πιλοτικό πρόγραμμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη διάθεση της υπηρεσίας η Deutsche Telekom χρησιμοποιεί την τραπεζική άδεια της Cosmote Payments. Επιπλέον, η ελληνική ομάδα του Payzy συμμετέχει ενεργά και στο λανσάρισμα της υπηρεσίας στη Γερμανία. Το λανσάρισμα στη συγκεκριμένη αγορά έχει ιδιαίτερη σημασία, τόσο λόγω μεγέθους, όσο και για την προτίμηση που έχουν οι Γερμανοί (καταναλωτές και επιχειρήσεις) στη χρήση των μετρητών. Σχετική είναι και η ανάρτηση του επικεφαλής του Ομίλου της Deutsche Telekom, Tim Höttges, που αναφέρεται στην υστέρηση της Γερμανών καταναλωτών στη χρήση του κινητού για πληρωμές, η οποία είναι μόλις στο 13%, όταν όπως σημειώνει, το αντίστοιχο ποσοστό στην Κίνα είναι 67%.


Στην ανάρτησή του ο κ. Höttges κάνει μια σύντομη αναφορά στην ευκολία χρήσης του Payzy και τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του σε συναλλαγές. Πάντως, όπως μπορείτε να διακρίνετε από την ανάρτηση, ο κ. Hottges παρέχει δημοσίως το link για το κατέβασμα της εφαρμογής, κίνηση που υποδεικνύει ότι το πιλοτικό λανσάρισμα της υπηρεσίας στη Γερμανία μάλλον μπαίνει σε ένα πιο ώριμο στάδιο, πέρα από τους υπαλλήλους της εταιρείας.

PAYZY BY COSMOTE,DEUTSCHE TELEKOM,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home