Ένας χρόνος GoldenDeals

Το GoldenDeals εξοικονόμησε 25.000.000 ευρώ στους καταναλωτές σε 1 χρόνο.

Deasy @ 27.05.2011
Ένας χρόνος GoldenDeals

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε πριν λίγες μέρες το GoldenDeals, κλείνοντας μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά και αποτελώντας πλέον ένα από τα μεγαλύερα e-commerce sites στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και το μεγαλύτερο site ομαδικών προσφορών για την ίδια χρονιά.

Σ’ αυτήν την πρώτη χρονιά, το GoldenDeals, έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 500.000 κουπόνια και εξοικονομήσει περισσότερα από 25.000.000 ευρώ στους καταναλωτές. Αντίστοιχα, μέσα σε διάστημα ενός μόλις χρόνου το GoldenDeals εξασφάλισε για τα μέλη του πάνω από 1.100 προσφορές στις χώρες όπου δραστηριοποιείται. Μέσα στους προμηθευτές συμπεριλαμβάνονται μεγάλα brands όπως Pizza Hut, Village Cinemas, Häagen-Dazs, St. George Lycabettus, My Sushi, Allou! Fun Park, Δωδώνη, 5άSec, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Ζαχαροπλαστεία Αγαπητός, Fairy Nails, Athens Med Spa, κ.ά.

Σε αυτή τη σημαντική πορεία έρχεται να προστεθεί και η επιτυχημένη επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του GoldenDeals σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία, ενώ ως επιστέγασμα των προσπαθειών του ήρθε πρόσφατα και η επίσημη διάκριση του GoldenDeals με χρυσό βραβείο Ερμής ως το καλύτερο e-commerce website.

.GR DOMAIN,E-COMMERCE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home