Στην Cosmote TV τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League για την επόμενη 3ετία

Deasy @ 07.03.2024
Στην Cosmote TV τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League για την επόμενη 3ετία

Λευκός καπνός για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Champions League, Europa League και Conference League στη χώρα μας, με την Cosmote TV να ανανεώνει τη συμφωνία της με την ΤΕΑΜ για την επόμενη τριετία.

Αν και δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό, η διαδικασία παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων φέρεται ότι έχει ολοκληρωθεί, με την Cosmote TV να διατηρεί τις μεταδόσεις των κορυφαίων διεθνών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων. Ωστόσο, για τα επόμενα τρία χρόνια φαίνεται να έχουμε μια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, καθώς η σφήνα του Ant1 στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το κανάλι εξασφάλισε μία τηλεοπτική μετάδοση για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Πέμπτης, δηλαδή για το Europa ή το Conference League, διοργανώσεις που έχουν εντονότερο ελληνικό ενδιαφέρον. Επιπλέον, το Mega TV διατηρεί την τηλεοπτική μετάδοση ενός αγώνα κάθε Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία των τηλεοπτικών μεταδόσεων πήγε σε δεύτερο γύρο, καθώς οι πρώτες προσφορές των ελληνικών καναλιών δεν ικανοποίησαν την TEAM, που διαχειρίζεται τα δικαιώματα, εκ μέρους της UEFA. Στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με πληροφορίες επανήλθαν τα ίδια κανάλια με ελαφρώς υψηλότερες προσφορές, κλειδώνοντας τελικά την μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων.

COSMOTE TV,CHAMPIONS LEAGUE,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home