Αντίο Bard, γεια σου Gemini

Αντίο Bard, γεια σου Gemini

Με ανακάτεμα της τράπουλας προσπαθεί η Google να κερδίσει έδαφος στον ανταγωνισμό της με τα AI chatbots άλλων κατασκευαστών και κυρίως με το ChatGPT.

Έτσι, το Bard, με το οποίο η Google εγκαινίασε την παρουσία της στον χώρο των AI chatbots, αποσύρεται και δίνει τη θέση του στο Gemini. Η αλλαγή φρουράς έχει γίνει σχετικά αθόρυβα και αν πληκτρολογήσεις bard.google.com θα βρεθείς σε μια νέα διεύθυνση με ένα μήνυμα να σε καλωσορίζει και να σε ενημερώνει ότι το Bard έχει γίνει πια Gemini, το οποίο είναι ο καλύτερος τρόπος να έχεις απευθείας πρόσβαση στις ΑΙ δυνατότητες της Google.

Η βασική έκδοση του Gemini θα είναι διαθέσιμη δωρεάν αλλά αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις επιπλέον δυνατότητες θα χρειαστεί να πληρώνεις 20 δολάρια τον μήνα, ώστε να ανοίξει η πόρτα και να έχεις πρόσβαση στο Gemini Ultra 1.0, που μπορεί να εκτελέσει πιο σύνθετες εργασίες.

Βεβαίως θα πείτε ότι η αλλαγή ονόματος αποτελεί έμμεση παραδοχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ότι ένα φρεσκάρισμα ήταν αναγκαίο.

Το Gemini θα είναι διαθέσιμο και με τη μορφή εφαρμογής σε Android smartphones, ενώ οι κάτοχοι iPhone θα το δουν ενσωματωμένο στην εφαρμογή της Google. Ειδικότερα για την εφαρμογή στο Android μάλλον θα δούμε το Gemini να γίνεται όλο και πιο ευδιάκριτο και να αντικαθιστά τον βοηθό Google Assistant, ο οποίος μάλλον θα έχει την τύχη του Bard.

GOOGLE BARD,GEMINI,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home