Η Klarna σε βοηθάει να κάνεις shopping

Η Klarna σε βοηθάει να κάνεις shopping

Βλέπεις μια φωτογραφία με ένα ρούχο κάπου στα social, σου αρέσει, δεν ξέρεις πού θα το βρεις, τι κάνεις;

Μία λύση είναι να επιστρατεύσεις το Google Lens και να ελπίζεις ότι θα σε κατευθύνει σωστά σε κάποιο κατάστημα όπου το αντικείμενο του πόθου θα γίνει δικό σου.

Αλλά γιατί να μη δοκιμάσεις κάτι άλλο; Αυτό σκέφτηκαν στην Klarna, την fintech που έχει ξαναφέρει στο προσκήνιο τις αγορές με δόσεις, η οποία την Τετάρτη λανσάρισε μία υπηρεσία που βοηθά όσους προσπαθούν να δαμάσουν το καταναλωτικό θηρίο που έχει ξυπνήσει μέσα τους και έχει αϋπνίες.

Η εταιρεία παρουσίασε μία υπηρεσία που με λίγη βοήθεια από την μαγική τεχνητή νοημοσύνη θα σε βοηθά να κάνεις τις αγορές σου με βάση τις φωτογραφίες που υποδεικνύεις.

H Klarna υποστηρίζει ότι η υπηρεσία της είναι σε θέση να αναγνωρίσει 10 εκατ. διαφορετικά αντικείμενα όπως ρούχα και οικιακό εξοπλισμό, να συγκρίνει τιμές και κριτικές και, τελικά, να σε βοηθήσει να κάνεις τις αγορές σου όμορφα και ωραία. Σαφώς και με δόσεις, αν θες να κάνεις την αγορά μέσω Klarna.

Για την ώρα η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γερμανία, Σουηδία, Δανία και Νορβηγία, θα περιμένουμε να τη δούμε και εδώ και μόλις συμβεί αυτό θα δοκιμάσουμε να σας πούμε τη γνώμη μας.

KLARNA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home