Έρχονται συνδρομές στο Χ (πρώην Twitter) για όλους

Έρχονται συνδρομές στο Χ (πρώην Twitter) για όλους

Το κοινωνικό δίκτυο που γνωρίσαμε ως Twitter και τώρα προσπαθεί να γίνει γνωστό ως Χ σχεδιάζει την εισαγωγή συνδρομής για το σύνολο των χρηστών του.

Αυτό είπε ο Ίλον Μασκ σε μία συζήτησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με τον Μασκ, στο Χ σήμερα υπάρχουν 550 εκατ. εγγεγραμμένοι χρήστες που παράγουν 100 με 200 εκατ. δημοσιεύσεις την ημέρα. 

Είπε, επίσης, ότι η εισαγωγή μίας συνδρομής θα αποθαρρύνει τη χρήση της πλατφόρμας Χ από bots και από πλαστούς λογαριασμούς. Αυτή είναι η δική του αντιμετώπιση, αν και η εισαγωγή συνδρομών με αντάλλαγμα το μπλε σημάδι του επιβεβαιωμένου λογαριασμού δεν έχει πάει και πάρα πολύ καλά.

Αν το σχέδιο του Μασκ υλοποιηθεί, κάτι που δεν είναι απολύτως βέβαιο αλλά δεν μπορεί και να αποκλειστεί δεδομένης της ψυχοσύνθεσης του ανθρώπου, το Χ θα είναι η πρώτη πλατφόρμα ευρείας χρήσης με υποχρεωτική συνδρομή. Μια τέτοια κίνηση μάλλον θα εντείνει το ρεύμα αποχώρησης από το πάλαι ποτέ Twitter και τη μετακόμιση χρηστών σε άλλες πλατφόρμες, κυρίως το Threads της Meta και, σε μικρότερο βαθμό, στο Mastodon. 

ELON MUSK,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home