Περισσότεροι από 240.000 καταναλωτές έχουν επιλέξει Klarna στον ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα

Περισσότεροι από 240.000 καταναλωτές έχουν επιλέξει Klarna στον ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα

Τους 240.000 ξεπέρασε ο αριθμός των Ελλήνων καταναλωτών που έχουν επιλέξει την ευέλικτη λύση πληρωμών της Klarna στον ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα. Στο ίδιο διάστημα περισσότεροι από 1.500 έμποροι που δραστηριοποιούνται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σε διάφορους τομείς, έχουν υιοθετήσει τη λύση της εταιρείας. Ανάμεσα στα ονόματα αυτά συναντάμε τα Public, τα IKEA και Leroy Merlin, τα H&M, Tommy Hilfiger και BSB, όπως επίσης τα Cosmos sport και Zakcret.

Στην Ελλάδα, η Klarna ξεκίνησε με την υπηρεσία Pay in 3, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να πληρώσουν σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα, να είναι ενημερωμένοι και να έχουν τον έλεγχο των αγορών τους. Τα Public έγιναν ο πρώτος omni-retailer στη χώρα που προσέφερε την υπηρεσία Pay in 3 της Klarna και σύμφωνα με το Public Group το 35% των online συναλλαγών στο Public έγινε με Klarna ως μέθοδο πληρωμής.

Τα ορόσημα της Klarna για τον έναν χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα:

·   Σεπτέμβριος 2022 - Η Klarna λανσάρει τη λειτουργία της στην Ελλάδα με 4 βασικούς παίκτες που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Από την 1η Ιουλίου, τα Public, τα H&M, η Cosmossport και το Spitishop προσφέρουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υπηρεσία Pay in 3 της Klarna.

·   Νοέμβριος 2022 - Η Klarna γίνεται διαθέσιμη στα περισσότερα μεγάλα brands όπως AboutYou, Zakcret και Funky Buddha, προσφέροντας σε περισσότερους Έλληνες καταναλωτές πιο έξυπνους και διαφανείς τρόπους αγορών. Επιπλέον, η Klarna ανακοινώνει νέα πανευρωπαϊκή συνεργασία με τη Viva Wallet και η υπηρεσία Buy Now, Pay Later της Klarna προστίθεται στους τρόπους πληρωμής που προσφέρει η Viva Wallet στους χιλιάδες εμπόρους της.

·     Δεκέμβριος 2022 - Η Klarna ανακοινώνει την προσθήκη του Pay Now στις υπηρεσίες πληρωμών που παρέχει στην Ελλάδα.

·      Φεβρουάριος 2023 - Η Klarna ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την ΙΚΕΑ Ελλάδας για την παροχή ευέλικτων επιλογών πληρωμής στους Έλληνες καταναλωτές.

·    Μάρτιος 2023 - Η Klarna φτάνει τους 100.000 καταναλωτές και τους 600 εμπόρους συνεργάτες στην ελληνική αγορά και συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες, όπως με την Simpler, τη διαδικτυακή πλατφόρμα που στοχεύει να απλοποιήσει τις online αγορές.

·     Απρίλιος 2022 - Η Klarna ανακοινώνει την επέκταση της υπηρεσίας Pay in 3 και στα φυσικά καταστήματα. Οι καταναλωτές αποκτούν την ευελιξία να κάνουν τις in-store αγορές τους σε 3 άτοκες δόσεις ακόμη και με τη χρεωστική τους κάρτα. Η επέκταση των υπηρεσιών της Klarna και στα φυσικά καταστήματα ξεκίνησε με τα Public και σύντομα επεκτάθηκε στα καταστήματα Zakcret και Sneaker Cage.

·     Μάιος 2023 - Η Klarna ανακοινώνει τη νέα παγκόσμια συνεργασία της με το Airbnb για να παρέχει στους επισκέπτες ευέλικτες επιλογές πληρωμής των κρατήσεων για τη διαμονή τους. Παράλληλα, η Klarna προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερα μεγάλα brands, όπως τα Leroy Merlin που δραστηριοποιούνται στον κλάδο οικιακού εξοπλισμού, την Kiko στον κλάδο ομορφιάς και την Kalogirou στον κλάδο πολυτελών ειδών μόδας.

·     Ιούλιος 2023 - Η Klarna συνεργάζεται με τον κορυφαίο διαδικτυακό όμιλο πολυτελούς ρουχισμού YNAP στην οποία ανήκουν τα sites Net-a-porter, Mr. Portner & The Outnet, αλλά και με το πολύ γνωστό e-commerce brand E-papoutsia.

·   Σεπτέμβριος 2023 - Η Klarna συμπληρώνει έναν χρόνο λειτουργίας στην ελληνική αγορά και μετράει περισσότερους από 240.000 καταναλωτές που χρησιμοποιούν ενεργά τις υπηρεσίες της για τις αγορές τους, καθώς και πάνω από 1.500 εμπόρους συνεργάτες.

KLARNA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home