Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Threads, ο ανταγωνιστής του Twitter

Δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Threads, ο ανταγωνιστής του Twitter

Διαθέσιμη σε περίπου 100 χώρες σε όλο τον κόσμο είναι η εφαρμογή Threads by Instagram, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Twitter, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που το τελευταίο φυλλοροεί.

Το Thread by Instagram είναι μια νέα πλατφόρμα ανταλλαγής σύντομων μηνυμάτων, κατά το μοντέλο του Twitter. Το όριο χαρακτήρων φθάνει τους 500 (σχεδόν διπλάσιοι από το ανώτατο όριο του Twitter), ενώ το όριο διάρκειας ενός video έχει τοποθετηθεί στα πέντε λεπτά. Σημαντικό στοιχείο για όσους αποφασίσουν να μπουν στο Threads είναι ότι δεν ξεκινούν από το μηδέν. Αντιθέτως, μπορούν να εγγραφούν με το ισχύοντα λογαριασμό τους στο Instagram, φέρνοντας μαζί την κοινότητα χρηστών που ακολουθούν.  

Ήδη σημαντικά ονόματα της show biz έχουν κάνει το πρώτο βήμα υιοθέτησης του Threads, ανάμεσα στα οποία συναντάμε την Όπρα Γουίνφρεϊ, τη Σακίρα, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, τον Γκόρντον Ράμσεϊ κ.α. Μάλιστα, με μήνυμά του στο Twitter, o επικεφαλής της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ έκανε γνωστό ότι οι εγγραφές σε μόλις λίγες ώρες από το λανσάρισμα ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια.

Εκτός λανσαρίσματος είναι για την ώρα η Ευρώπη, καθώς το Threads by Instagram δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να είναι σύμφωνο με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Κατά συνέπεια δεν έχει αποσπάσει άδεια λειτουργίας στην περιοχή.

THREADS BY INSTAGRAM,META PLATFORMS,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home