Πρεμιέρα του "Ερμή", του πρώτου AI παρουσιαστή της ΕΡΤ

Πρεμιέρα του 'Ερμή', του πρώτου AI παρουσιαστή της ΕΡΤ

Μια έκπληξη αντίκρυσαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης και το στούντιο που θα πραγματοποιηθεί το debate των πολιτικών αρχηγών, καθώς η ενημέρωσή τους δεν έγινε από κάποιο στέλεχος ή δημοσιογράφο της ΕΡΤ, αλλά από τον «Ερμή», τον πρώτο ΑΙ παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο στούντιο 4 της ΕΡΤ. Είναι το στούντιο το οποίο σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το debate των πολιτικών αρχηγών με συντονιστή τον Γιώργο Κουβαρά. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει εκείνος αυτή την παρουσίαση, αλλά λόγω φόρτου εργασίας επιστράτευσαν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να κάνω έναν πιλότο εκπομπής. Φαίνεται όμως ότι τους έβαλα ιδέες. Θέλουν λέει, να ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ελπίζω ότι αυτό καταφέρατε να διαπιστώσετε κατά την ξενάγησή σας στους χώρους του ΕΡΤNEWS», είπε μεταξύ άλλων ο «Ερμής», ενώ στη συνέχεια παρουσίασε κάποια στοιχεία  για το ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ.

«Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και σας ζητώ να δείξετε κατανόηση για τυχόν λάθη. Παρακαλώ, τα παράπονά σας στον προγραμματιστή μου», είπε ο Ερμής, κλείνοντας το δικό του κομμάτι της παρουσίασης.

Η εμφάνιση του Ερμή αποτελεί την πρώτη εικονικού παρουσιαστή που πραγματοποιείται στην ελληνική τηλεόραση.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,ΕΡΤ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home