Box Now: σε Κρήτη και Κύπρο επεκτείνεται το δίκτυο της εταιρείας

Με αλματώδεις ρυθμούς η ανάπτυξη της δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Box Now: σε Κρήτη και Κύπρο επεκτείνεται το δίκτυο της εταιρείας

Η Κρήτη και η Κύπρος είναι οι επόμενοι μεγάλοι σταθμοί της ανάπτυξης του δικτύου της Box Now, η οποία συμπληρώνει δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην ελληνική αγορά.

Η Κρήτη, η δραστηριοποίηση στην οποία θα ξεκινήσει μέσα στη μεγάλη εβδομάδα από το Ηράκλειο, θα αποτελέσει για την Box Now τον πρώτο σταθμό εκτός της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ η Κύπρος (μέχρι τέλος του 2023), όπως σημείωσαν τα στελέχη της εταιρείας σε ενημέρωση δημοσιογράφων, αποτελεί τη φυσική συνέχεια της δραστηριότητας, λόγω της μεγάλης σύνδεσης των δύο αγορών. Στην Ελλάδα η Box Now καλύπτει ήδη το 85% της χώρας και ο στόχος μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι να αγγίξει το 90%, γεωγραφικά και πληθυσμιακά.

Στους πρώτους μήνες του 2023 η Box Now καταφέρνει να διπλασιάζει το τζίρο της ανά δύο μήνες και ήδη έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 400.000 παραδόσεις, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 600 eshops. Εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης παρουσιάζει και το δίκτυο των Nox Now Lockers, το οποίο αριθμεί αυτή τη στιγμή περισσότερα από 1.400 και 45.000 θυρίδες πανελλαδικά, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς οι αριθμοί εκτιμάται ότι θα έχουν ανέβει στα 2.200 και 70.000 για lockers και θυρίδες, αντίστοιχα. Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της Box Now Ελλάς, Δημήτρης Ανδριώτης, η αύξηση των μεγεθών ωθούν την εταιρεία στη δημιουργία νέων υποδομών για την κάλυψη της ζήτησης. Συγκεκριμένα, η Box Now μεταβαίνει σε νέες αποθήκες στην Αθήνα, χωρητικότητας 7.000 τ.μ. (1.400 τ.μ. οι υπάρχουσες), με στόχο να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της δραστηριότητας για τα επόμενα χρόνια.

Σημαντικοί παράγοντες της επιτυχίας για τη διοίκηση είναι το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης του πελάτη, προσφέροντάς του ευκολία και ανεξαρτησία κατά την παραλαβή των παραγγελιών του. Χαρακτηριστικά,  για την περιοχή της Αττικής ισχύει αυθημερόν παράδοση σε λίγες ώρες (ανάλογα με την ώρα παραλαβής από τα e-shop) και την επόμενη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

Όπως σημείωσε ο κ. Ανδριώτης, το δίκτυο των Box Now Lockers μπορεί να καλύψει το 96% των αποστολών που πραγματοποιούνται καθημερινά στην Ελλάδα, ενώ υπενθύμισε ότι χρήση των θυρίδων μπορούν να κάνουν και οι καταναλωτές για την αποστολής δεμάτων. Η εταιρεία ήδη συνεργάζεται με πλήθος μαρκών της ελληνικής αγοράς, με μερικές από τις στρατηγικές συνεργασίες να περιλαμβάνουν εταιρείες, όπως Public, Zara, tofarmakeiomou, wecare, ofarmakopoiosmou, Intersport,  Inditex Greece, Galerie de Beaute, Celestino, Funky Budda, Politeianet, κ.α. Μάλιστα, η συνεργασία με όλα τα brands που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Inditex αναμένεται να επεκταθεί και στις άλλες δύο αγορές που δραστηριοποιείται η εταιρεία, στην Κροατία και τη Βουλγαρία.

Υψηλούς ρυθμούς αύξησης παρουσιάζει και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, το οποίο πλέον αριθμεί περισσότερους από 150 εργαζόμενους, περίπου διπλάσιους σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Η επένδυση της εταιρείας έχει ξεπεράσει ήδη τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπολογίζεται ότι μέσα στην επόμενη τριετία θα επενδυθούν περισσότερα από 7 εκατομμύρια. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Box Now είναι θυγατρική της Emma Capital Group, ενώ ο Όμιλος Olympia συμμετέχει με μειοψηφικό ποσοστό στο μετοχικό της κεφάλαιο.

BOX NOW,DELIVERY,LAST MILE DELIVERY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home