Είναι επίσημο: Το ChatGPT έρχεται στο Bing

Deasy @ 07.02.2023
Είναι επίσημο: Το ChatGPT έρχεται στο Bing

Η μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft εμπλουτίζεται με τις λειτουργίες του chatbot ChatGPT, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδας).

Η ανακοίνωση ήταν κάτι περισσότερο από αναμενόμενη, δεδομένου ότι η Microsoft "έριξε" ένα δισ. δολάρια το 2019 στην Open AI για την ανάπτυξη του ChatGPT και άλλων προγραμμάτων και, κατά πληροφορίες, άλλα δέκα δισ. μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Στη σχετική παρουσίαση η Microsoft ανέφερε ότι στην νέα αναβαθμισμένη της έκδοση η μηχανή αναζήτησης Bing θα μπορεί να απαντά στα ερωτήματα των χρηστών με τον ίδιο τρόπο που απαντά το ChatGPT. Επίσης θα μπορεί να δώσει απαντήσεις σε σύνθετα ερωτήματα όπως, για παράδειγμα, "οργάνωσέ μου ένα ταξίδι πέντε ημερών στη Γαλλία", όπου θα επιστρέφει πληροφορίες για διαθέσιμες πτήσεις και σημεία διαμονής.

Είναι μια νέα ημέρα για την αναζήτηση, υποστήριξε στην παρουσίασή του ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella και πρόσθεσε πως αυτό που έρχεται είναι η ταχεία καινοτομία.

Όλα αυτά συνέβησαν σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2023. Αύριο η Google αναμένεται να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει στην πρόκληση, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν θα πλήξουμε καθόλου.

CHATGPT,MICROSOFT,MICROSOFT BING,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home