Το ChatGPT βάζει συνδρομή

Το ChatGPT βάζει συνδρομή

Αν δοκίμασες το ChatGPT, λάτρεψες τις δυνατότητές του και δεν σου αρέσει που δεν είναι πάντοτε διαθέσιμο, λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας, σου έχουμε λύση. Πλήρωσε 42 δολάρια τον μήνα για να έχεις απρόσκοπτή πρόσβαση στο chatbot που από τον περασμένο Νοέμβριο κυριαρχεί σε κάθε συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνη.

Το chatbot της OpenAI χρειάστηκε λιγότερο από πέντε μέρες για να φτάσει το ένα εκατ. χρήστες, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης χρειάστηκαν μήνες για να φτάσουν το ίδιο ορόσημο, ενώ το Netflix χρειάστηκε να περιμένει περισσότερο, γύρω στα 3,5 χρόνια.

Το  ChatGPT δείχνει να δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει το σύνολο των ενδιαφερόμενων που θέλουν να πιάσουν κουβέντα μαζί του ή θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για τη δουλειά τους. Ωστόσο, δημιουργεί μια VIP υπηρεσία που θα είναι προσβάσιμη σε όσους έχουν και θέλουν να δώσουν 42 δολάρια τον μήνα. Η OpenAI υπόσχεται

Τώρα, το ChatGPT θα αποκτήσει μια υπηρεσία αποκλειστικής πρόσβασης σε συνδρομητές, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις λειτουργίες του chatbot οποιαδήποτε στιγμή, με μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με τους άλλους χρήστες και με επιπλέον χαρακτηριστικά. Αυτά αναφέρει η OpenAI σε ανάρτησή της στο LinkedIn.

Αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο επελέγη η συγκεκριμένη πλατφόρμα για να γίνει η αναγγελία, θα πούμε ότι μάλλον οφείλεται στο ότι το LinkedIn ανήκει στην Microsoft, η οποία έχει επενδύσει στην OpenAI και ετοιμάζεται να ρίξει νέα κεφάλαια στην εταιρεία.

CHATGPT,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home