1η Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια της σειράς Samsung Galaxy S23

1η Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια της σειράς Samsung Galaxy S23

Την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου θα λανσάρει επίσημα τη νέα σειρά Galaxy S23, με την εταιρεία να στέλνει σήμερα τις σχετικές προσκλήσεις για την παρακολούθηση της παρουσίασης στα media.

Παρά το γεγονός ότι στην πρόσκληση δεν γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στη σειρά, τόσο με το εικαστικό που έχει επιλεγεί, σε συνδυασμό με την παράδοση της κορεατικής εταιρείας τα προηγούμενα χρόνια, καταλήγουμε στο προφανές συμπέρασμα: στα αποκαλυπτήρια των νέων κορυφαίων smartphones της εταιρείας.

Μετά από το διάλειμμα των προηγούμενων χρόνων, όπου το συγκεκριμένο Galaxy Unpacked event πραγματοποιούνταν αποκλειστικά online λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό, φέτος η Samsung επιστρέφει στις δια ζώσης παρουσιάσεις, με εκείνη της 1ης Φεβρουαρίου να πραγματοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο. Οι Έλληνες φίλοι της Samsung μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση είτε στο site της εταιρείας, Samsung.com/gr είτε στο κανάλι της Samsung στο YouTube στις 8 μ.μ.

Όσον αφορά τις αλλαγές που φέρνει η νέα σειρά έναντι της προηγούμενης, αυτό που μάλλον έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη ότι η Samsung θα αφήσει κατά μέρος τους επεξεργαστές Exynos (που συναντάμε και στα μοντέλα που έρχονται στη χώρα μας) υπέρ των επεξεργαστών Snapdragon 8 Gen 2, που υπόσχονται καλύτερες επιδόσεις. Στον τομέα της κάμερας είναι επίσης βέβαιη μια αναβάθμισή της τουλάχιστον στον τομέα της ανάλυσης σε όλα τα μοντέλα της σειράς και κυρίως στο κορυφαίο Galaxy S23 Ultra (από τα 108ΜΡ) στα 200ΜP.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home