Έρχεται "κύμα προσλήψεων" στο TikTok

Έρχεται 'κύμα προσλήψεων' στο TikTok

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας μειώνουν ολοένα και περισσότερο τις θέσεις εργασίας, προβαίνοντας σε μαζικές απολύσεις, το TikTok κάνει τη διαφορά! Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε πλήθος προσλήψεων, ώστε να ενισχύσει ορισμένα βασικά τμήματα. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το CNN Business, αναμένεται να προσληφθούν περίπου 3.000 άτομα, με τους προγραμματιστές και τους μηχανικούς να έχουν προτεραιότητα.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της πλατφόρμας, οι μαζικές προσλήψεις είναι αποτέλεσμα της αλματώδους ανάπτυξης που έχει γνωρίσει η πλατφόρμα, καθώς οι χρήστες αυξάνονται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς. Μάλιστα, τόνισαν ότι το αρχικό πλάνο ήταν να πραγματοποιηθούν περισσότερες προσλήψεις, αλλά τελικά συμφωνήθηκε να ακολουθηθεί μια κάπως πιο συγκρατημένη πολιτική, δεδομένης της γενικότερης κρίσης που πλήττει τον κλάδο. Όπως έχει γνωστοποιηθεί, οι περισσότερες από αυτές τις προσλήψεις θα γίνουν στα γραφεία της Σιγκαπούρης αλλά και της Καλιφόρνιας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στόχος αυτής της ενίσχυσης στις θέσεις εργασίας, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω από τους συνδέσμους της πλατφόρμας, αλλά και η δημιουργία καλύτερων συστημάτων ελέγχου. Άλλωστε, μια από τις βασικές προτεραιότητες της εταιρείας είναι ο περιορισμός στην δημοσίευση και προβολή ακατάλληλου περιεχομένου.

TIKTOK,ΕΡΓΑΣΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home