Καταστάσεις χάους στο Twitter και στο βάθος συνδρομές

Καταστάσεις χάους στο Twitter και στο βάθος συνδρομές

Η φουρτούνα στο Twitter καλά κρατεί και σημάδια ύφεσης δεν υπάρχουν. Μετά τις μαζικές απολύσεις 3.700 εργαζομένων και σύμφωνα με σχετικές μαρτυρίες, εκτυλίσοσνται σκηνές απείρου κάλλους στο εσωτερικό της εταιρείας, καθώς διαπιστώθηκε πως μεταξύ εκείνων που ενημερώθηκαν πως απολύονται περιλαμβάνονται και πρόσωπα σε κομβικές θέσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο να επικοινωνούν στελέχη του Twitter με απολυμένους και να τους προτείνουν την επαναπρόσληψή τους!

Στο μεταξύ, στον στενό κύκλο των συνεργατών του Ίλον Μασκ έχει πέσει η ιδέα να εφαρμοστεί συνδρομητικό μοντέλο για όλους τους χρήστες του Twitter. Το πώς θα γίνει αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Είναι πιθανό να παρέχεται κάποιος δωρεάν χρόνος χρήσης του Twitter ή ένας προκαθορισμένος αριθμός δημοσιεύσεων και αλληλεπιδράσεων ανά μήνα και ανά χρήστη. Οποιος ξεπερνά το όριο θα πρέπει να πληρώσει κάποια συνδρομή.

Δεν είναι βέβαιο αν το σχέδιο θα προχωρήσει ή θα μείνει ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λανσαριστεί η συνδρομητική υπηρεσία των 8 δολαρίων ανά μήνα για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το μπλε σήμα του επαληθευμένου λογαριασμού. Υποτίθεται πως το μοντέλο αυτό θα δημιουργήσει μια σταθερή πηγή εσόδων για το Twitter, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα συνοδεύεται από κέρδη, αφού οι επαληθευμένοι χρήστες θα βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις και κατ' επέκταση θα υπάξει μία υποχώρηση στα διαφημιστικά έσοδα της πλατφόρμας.

 

ΕΡΓΑΣΙΑ,ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home