Ξεκινάει η εποχή Ίλον Μασκ στο Twitter

Ξεκινάει η εποχή Ίλον Μασκ στο Twitter

Στην εποχή του Ίλον Μασκ μπαίνει και επίσημα από αύριο το Twitter, με τη μετοχή της εταιρείας να αποσύρεται από το ταμπλό της Wall Street. Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία που είχε δοθεί στον Ίλον Μασκ να ολοκληρώσει την εξαγορά, με τον Αμερικανό επιχειρηματία να δείχνει ήδη από χθες ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ίλον Μασκ επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο. Η είσοδός του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε, καθώς εμφανίστηκε με ένα νιπτήρα στα χέρια, με τη σχετική ανάρτηση στο Twitter να συνοδεύεται με τη φράση «Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το» (Entering Twitter HQ – let that sink in!). Η κυριολεκτική μετάφραση της ανάρτηση σημαίνει «αφήστε αυτόν τον νεροχύτη μέσα».

 

Προηγουμένως, ο Ίλον Μασκ είχε φροντίσει να ενημερώσει και το προφίλ του στο Twitter, με τη νέα ιδιότητα ως επικεφαλής της εταιρείας.

Με το κλείσιμο της συμφωνίας θα δοθεί τέλος στο σίριαλ έξι μηνών, στη διάρκεια των οποίων ο Ίλον Μασκ φάνηκε να υπαναχωρεί αρκετές φορές από την πρόταση εξαγοράς. Και αν κρίνουμε το παρελθόν του Αμερικανού επιχειρηματία δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να μάθουμε τις προθέσεις του για το νέο τρόπο λειτουργίας της δημοφιλούς πλατφόρμας. Σίγουρα, ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα για τον Ίλον Μασκ είναι πως θα καταφέρει να επαναφέρει τους πιο ενεργούς χρήστες της πλατφόρμας, τους οποίους, όπως έδειξε εσωτερική έρευνα της εταιρείας, χάνει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.

ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home