Τέλος εποχής για το delivery.gr

Τέλος εποχής για το delivery.gr

«Από 1η Σεπτεμβρίου το delivery.gr ενώνει τις δυνάμεις του με το efood. Συνέχισε να παραγγέλνεις φαγητό, καφέ ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι από την εφαρμογή ή το site του efood και απόλαυσε καθημερινά περισσότερα καταστήματα, ακόμη καλύτερες προσφορές, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέες λειτουργίες.»

Αυτήν την ενημέρωση συναντούν από χθες οι επισκέπτες της πλατφόρμας delivery.gr, σηματοδοτώντας το τέλος εποχής μιας από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού και προϊόντων εστίασης των προηγούμενων ετών. Μια εξέλιξη που αποτελεί μάλλον τη φυσική συνέχεια της περυσινής εξαγοράς του όμιλου Μουχάλη (στον οποίο άνηκε η πλατφόρμα) από τη Delivery Hero, μητρική εταιρεία του efood.

Το delivery.gr ιδρύθηκε το 2007 στην Πάτρα, αποτελώντας την πρώτη online πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού και μέχρι και το τέλος της είχε παρουσία σε περίπου 40 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, συνεργαζόμενη με σχεδόν 2500 καταστήματα. Τα χρόνια πριν την εμφάνιση της Wolt και του Box της Cosmote αποτελούσε τη  δεύτερη πιο δημοφιλή πλατφόρμα online παραγγελιών, πίσω από το efood.

DELIVERY.GR,EFOOD,FOOD DELIVERY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home