Κορυφαίο ήχο υπόσχονται τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Deasy @ 10.08.2022
Κορυφαίο ήχο υπόσχονται τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Με σημαντικές αναβαθμίσεις, ιδιαίτερα στον τομέα του ήχου έρχονται τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro, που ανακοινώθηκαν σήμερα. Ειδικότερα, το νέο σετ ακουστικών υποστηρίζει πλέον 24bit ήχο (16bit τα προηγούμενα), ενώ ενσωματώνουν και την πολύ καινούρια τεχνολογία Bluetooth 5.3 LE Audio, που μόλις πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα εμφανιστεί σε εμπορικά προϊόντα. Η νέα τεχνολογία, το νέο Bluetooth πρότυπο υπόσχεται σημαντικά λιγότερη ενέργεια χωρίς υστέρηση στην ποιότητα του ήχου ή της σύνδεσης, με τα Galaxy Buds 2 Pro να αποτελούν μάλλον το πρώτο τέτοιο προϊόν για το κοινό.

Επιπρόσθετα, τα Buds 2 Pro διαθέτουν ηχείο δύο δρόμων, woofer 10 χιλιοστών και tweeter 5,3 χιλιοστών, καθώς και τρία μικρόφωνα High-SNR (σε κάθε ακουστικό), τεχνολογίας beamforming, για καλύτερη ποιότητα ομιλίας σε κλήσεις. Η Samsung υπόσχεται επίσης καλύτερη απόδοση του active noise cancelling, με τα νέα ακουστικά να αποβάλλουν κατά 40% περισσότερο θόρυβο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ακουστικά υποστηρίζουν πολυκαναλικό ήχο 5.1 & 7.1, καθώς και Dolby Atmos, σε συνεργασία με συμβατές συσκευές και περιεχόμενο, όπως επίσης και  την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των συσκευών όλου του οικοσυστήματος της Samsung (smartphones, tablets, laptops, smartwatches, αλλά και τηλεοράσεις).

Η χωρητικότητα της μπαταρίας ανά ακουστικό παραμένει στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη γενιά, με εκείνη της θήκης όμως να ανεβαίνει στα 500mAh, προσφέροντας έως και 29 ώρες αυτονομίας στα ακουστικά με ενδιάμεσες φορτίσεις. Η αυτονομία των ακουστικών πλησιάζει τις 8 ώρες, χωρίς την ενεργοποίηση της απομόνωσης θορύβου.

Τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά στις 26 Αυγούστου, στην προτεινόμενη τιμή των 229 ευρώ.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,SAMSUNG GALAXY BUDS 2 PRO,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home