Νέα Εμπορική Διεύθυνση στα Mέσα της NEMO

Deasy @ 29.06.2022
Νέα Εμπορική Διεύθυνση στα Mέσα της NEMO

H NEMO ανακοινώνει ένα σημαντικό βήμα στο στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης των premium Μέσων της (GOCAR.GR, 2045.GR, DEASY.GR) με τη σύσταση της νέας Εμπορικής Διεύθυνσης, που έχει ως στόχο την παροχή σύγχρονων, ολοκληρωμένων και κυρίως αποτελεσματικών υπηρεσιών προβολής και διαφημιστικών μηνυμάτων στους πελάτες και συνεργάτες της.

Ειδικότερα, επικεφαλής της νέας Εμπορικής Διεύθυνσης αναλαμβάνει η Ιωάννα Σιάνη ως Media Sales Director, με την Έλλη Λιδωρικιώτη, Media Sales Manager και τη Νιόβη Ηλιάδη ως Advertising Executive να δημιουργούν ένα ικανό, δημιουργικό -και αμιγώς γυναικείο- σχήμα, το οποίο θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Συνδυάζοντας εμπειρία, γνώση της διαφημιστικής αγοράς και ταλέντο η νέα Διεύθυνση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εμπορική λειτουργία της NEMO. Θα αποτελέσει έναν ακόμα πολύτιμο δίαυλο δημιουργικής και αποτελεσματικής επικοινωνίας των μηνυμάτων της αγοράς συνολικά και θα παρέχει μοναδικές εμπειρίες επικοινωνίας των πελατών με τους αναγνώστες.

Σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων για τα Μέσα Ενημέρωσης, αυξημένης ζήτησης για ποιοτικό περιεχόμενο και κυριαρχίας των ψηφιακών έναντι των παραδοσιακών εκδοτικών μοντέλων η σύσταση της Εμπορικής Διεύθυνσης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συνεχούς επένδυσης που πραγματοποιεί η NEMO σε όλους τους άξονες ανάπτυξης των Μέσων της.

Το GOCAR.GR αποτελεί μια πλατφόρμα παραγωγής πρωτότυπου περιεχομένου, κορυφαίο στον τομέα του video και καινοτόμο τεχνολογικά με παρουσία σε κάθε πλατφόρμα και κάθε συσκευή. Το 2045.GR είναι ένα μοναδικό, για την ελληνική αγορά και όχι μόνο, Μέσο παραγωγής premium περιεχομένου, ενώ το DEASY.GR αποτελεί την τελευταία δεκαετία ένα από τα πλέον αξιόπιστα κλαδικά Μέσα τεχνολογίας. Η νέα Εμπορική Διεύθυνση έρχεται να «παντρέψει» το ποιοτικό περιεχόμενο και την άριστη τεχνογνωσία της NEMO σε λύσεις για το online περιβάλλον, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πολυδιάστατες ενέργειες προώθησης και προβολής για τους διαφημιζόμενους.

Η νέα εμπορική λειτουργία της ΝΕΜΟ Digital έρχεται να προστεθεί στα υψηλά standards που συνεχώς θέτει η εταιρεία για την αγορά των Mέσων ενημέρωσης για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία. Εκφράζει το όραμα για τη διαρκή ανάπτυξή τους και θέτει ως στόχο την προσφορά υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Λίγα λόγια για την Εμπορική ΔιεύθυνσηΗ Ιωάννα Σιάνη διαθέτει μεγάλη εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα των πωλήσεων και είναι ένα στέλεχος που κατανοεί όσο ελάχιστοι τη σύνδεση του περιεχομένου με τη διαφήμιση με τον πλέον δημιουργικό τρόπο. Με μεγάλη προϋπηρεσία σε έντυπα, ραδιόφωνο, τηλεόραση και ψηφιακά Μέσα, γενικού ενδιαφέροντος αλλά και ειδικού Τύπου, γνωρίζει άριστα την αγορά και τις ιδιαίτερες ανάγκες της, ιδιαίτερα στη φάση του μετασχηματισμού που διέρχεται.Η Έλλη Λιδωρικιώτη έχει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση επικοινωνίας και marketing μεγάλων οργανισμών inhouse αλλά και outsource (σε εταιρείες επικοινωνίας), καθώς και βαθιά αντίληψη του τομέα ESG και της βιώσιμης ανάπτυξης. Θα ενισχύσει την ομάδα πωλήσεων της ΝΕΜΟ συνεισφέροντας με τις ιδέες της και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει στα προηγούμενα βήματα της επαγγελματικής της διαδρομής.H Νιόβη Ηλιάδη, ήδη ενάμιση χρόνο στο Εμπορικό τμήμα του GOCAR, αποτελεί για την αγορά του αυτοκινήτου έναν αξιόπιστο σύνδεσμο. Με τον δυναμικό χαρακτήρα, την ευρύτητα γνώσεων και την προϋπηρεσία της στις Πωλήσεις και στο Marketing, θα συνεχίσει να δίνει λύσεις και να προτείνει δημιουργικές ιδέες.

Η Δήμητρα Σχοινοχωρίτη, Managing Partner της NEMO δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζω τη νέα εμπορική ομάδα της NEMO και είμαι σίγουρη ότι με την εμπειρία, το ταλέντο και τις ικανότητες των μελών της θα διαχειριστεί με επιτυχία τις αλλαγές στα media και στις διαφημιστικές υπηρεσίες της ψηφιακής εποχής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες προτάσεις προβολής και ψηφιακής παρουσίας σε brand safe περιβάλλοντα, όπου θα μπορούν να επικοινωνούν με τα κοινά που τους ενδιαφέρουν, ξεκάθαρα και από ένα σημείο υπεροχής σε σύγκριση με την ομογενοποιημένη πλειονότητα των Μέσων σήμερα.»

 

Σχετικά με τη NEMO

H NEMO δραστηριοποιείται από το 2006 ως ένα digital business agency, αφοσιωμένο στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών τεχνολογίας για επιχειρήσεις που θέλουν να βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων. Η δραστηριοποίησή της βασίζεται σε τρεις άξονες: ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών web και mobile για σημαντικούς συνεργάτες στην ελληνική αγορά αλλά και για in house αξιοποίηση, ηλεκτρονικές εκδόσεις σε αγορές ειδικού ενδιαφέροντος και υπηρεσίες Digital Marketing.

NEMO,NEMO ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home