Επίσημη συνεργασία Eurovision - TikTok

Επίσημη συνεργασία Eurovision - TikTok

Το TikTok είναι ο επίσημος συνεργάτης ψυχαγωγίας για τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το TikTok θα μεταφέρει τη μαγεία της Eurovision στο μουσικόφιλο παγκόσμιο κοινό. Περιεχόμενο από τα παρασκήνια θα φέρουν το κοινό του TikTok και τους δημιουργούς του στην καρδιά αυτού που κάνει τη Eurovision το πιο δημοφιλές, αγαπημένο και διάσημο μουσικό γεγονός στον κόσμο.

Το TikTok έχει σήμερα ένα δισ. χρήστες και φαίνεται να συμπαθεί αρκετά την Eurovision, καθώς έως σήμερα έχουν καταγραφεί 3,7 δισ. προβολές βίντεο με το hashtag #Eurovision. Πέρυσι, τα βίντεο με το hashtag #Eurovision2021 είχαν 1,4 δισ. προβολές. Δυστυχώς το hashtag #foustanela του TikTok δεν είναι τόσο... εμπνευσμένο με το αντίστοιχο #foustanela στο Twitter το οποίο την ημέρα του τελικού της Eurovision είναι παραδοσιακά από τα δημοφιλέστερα στην πλατφόρμα.

Μιας και το 'φερε η κουβέντα τα απανταχού στοιχηματζίδικα φέρνουν την Ουκρανία φαβορί για φέτος με την Ιταλία και τη Σουηδία να έχουν επίσης δικαίωμα στο όνειρο...

EUROVISION,TIKTOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home