ΕΛΤΑ Courier: Μικρότερος των δύο ημερών ο χρόνος παράδοσης των δεμάτων της Black Friday

Deasy @ 03.12.2021
ΕΛΤΑ Courier: Μικρότερος των δύο ημερών ο χρόνος παράδοσης των δεμάτων της Black Friday

Στις 1,8 ημέρες κυμάνθηκε ο χρόνος παράδοσης των πακέτων της Black Friday στους παραλήπτες από τα ΕΛΤΑ Courier, κατά τη διάρκεια της Black Friday και της Cyber Monday, με την εταιρεία να σημειώνει ότι πέρασε με επιτυχία το «τεστ» της φετινής γιορτής του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η ΕΛΤΑ Courier πέτυχε εξαιρετικούς χρόνους στη διαχείριση των αντικειμένων που της παραδόθηκαν προς διανομή στο πλαίσιο της Black Friday και Cyber Monday, παρά την αυξημένη κίνηση σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. «Η αγορά της φετινής Black Friday και Cyber Monday ήταν αυξημένη κατά 9% σε σχέση με τον μέσο όρο των προηγούμενων αντίστοιχων ημερών του Νοεμβρίου και περίπου 40% σε σχέση με αυτήν του 2019, κάτι που όμως, δεν εμπόδισε την ΕΛΤΑ Courier να αποστείλει τα πακέτα στους παραλήπτες τους, εντός του αναμενόμενου χρόνου και χωρίς να παρατηρηθούν φαινόμενα συμφόρησης ή καθυστερήσεων» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Σημαντικός ρόλος στην επίτευξη των καλύτερων χρόνων αποδίδεται από την ΕΛΤΑ Courier στο νέο σύστημα ρομποτικής διαλογής του Ομίλου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, το οποίο έχει τριπλασιάσει τη δυνατότητα διαχείριση αντικειμένων σε δεδομένο χρόνο.

BLACK FRIDAY,COURIER,ΕΛΤΑ COURIER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home