Ανανέωση της εφαρμογής της καρτοκινητής What’s Up

Deasy @ 12.05.2021
Ανανέωση της εφαρμογής της καρτοκινητής What’s Up

Στην ανανέωση της εφαρμογής της καρτοκινητής What’s Up προχώρησε η Cosmote, προσφέροντας νέες δυνατότητες στους περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της.

Το νέο What’s Up app που είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες (Google Play, App Store και AppGallery) προσφέρει μεταξύ άλλων:

 

Οι δυνατότητες του ανανεωμένου WHAT’S UP app

Οι χρήστες του ανανεωμένου What’s Up app, πλέον, μπορούν να δουν άμεσα αν έχουν κάποιο ενεργό κωδικό «RELOAD IT» - ώστε να πάρουν δωρεάν επιπλέον GB ή λεπτά ομιλίας - και να έχουν εύκολη πρόσβαση στις ανανεωμένες υπηρεσίες #PARE, που προσφέρουν δωρεάν data και λεπτά ομιλίας προς όλους.

Με ακόμα πιο εύχρηστο μενού οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται το προφίλ και τη συνδεδεμένη κάρτα τους, να λαμβάνουν - εφόσον το επιλέξουν - ειδοποιήσεις για προσφορές και διαγωνισμούς, να διαχειρίζονται τα calling tunes τους και να βλέπουν τις What’s Up επαφές τους.

 

Έλεγχος & ανανέωση υπολοίπου, προσφορές & μοναδικές εμπειρίες στο Whats Up app

Όσοι χρησιμοποιούν το app του What’s Up, συνεχίζουν από την αρχική οθόνη να ελέγχουν το υπόλοιπο των ΜΒ και λεπτών ομιλίας τους άμεσα και εύκολα, να ανανεώνουν το χρηματικό τους υπόλοιπο γρήγορα και με ασφάλεια, και να ενεργοποιούν υπηρεσίες και πακέτα What’s Up με ένα άγγιγμα.

Επιπλέον, οι συνδρομητές ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις φοιτητικές προσφορές, συμμετέχουν στις ενέργειες του What’s Up Experiences και αποκτούν απευθείας κωδικό DEALS FOR YOU, για να επωφελούνται των διαθέσιμων προσφορών.

WHAT'S UP,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home