Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη η UberTAXI

Deasy @ 05.05.2021
Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη η UberTAXI

Επτά χρόνια μετά την είσοδό της στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αθήνας, η Uber επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας συνεργασία με τα ταξί της πόλης.

«Χαιρόμαστε πολύ που θα επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στη Θεσσαλονίκη. Μέσω της συνεργασίας μας με τα ταξί της πόλης θα προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μετακινήσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες της», αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος της Uber στην Ελλάδα, Σαρίτα Βαρούχ.

H υπηρεσία UberTAXI προσφέρει τη δυνατότητα εύρεσης ταξί μέσω εφαρμογής για smartphone και αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές αυτού του είδους σε όλο τον κόσμο. Η ανακοίνωση υπογραμμίζει την επένδυση της Uber σε μέτρα ασφάλειας και υγιεινής κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που περιλαμβάνουν πρακτικές, όπως η δωρεάν χορήγηση μασκών στους οδηγούς ταξί και οι οδηγίες για την ορθή χρήση τους. Επιπλέον, έχει συμπεριλάβει στην εφαρμογή την απαραίτητη επιβεβαίωση πριν από κάθε διαδρομή από τον οδηγό και από τον επιβάτη πως χρησιμοποιούν μάσκα με στόχο την προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του Covid-19.

Η λειτουργία της Uber είναι πολύ απλή. Αφού εγκαταστήσετε το app και καταχωρήσετε τα στοιχεία σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περάσετε τον προορισμό σας και να ζητήσετε μία νέα διαδρομή. Στη συνέχεια, επιλέγετε το ταξί και εμφανίζεται ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξής του, ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, το μοντέλο του αυτοκινήτου και οι απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό.

UBER,UBERTAXI,ΤΑΞΙ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home