Αναλήψεις και καταθέσεις από τα σούπερ μάρκετ Bazaar με την υπηρεσία Cash26

Αναλήψεις και καταθέσεις από τα σούπερ μάρκετ Bazaar με την υπηρεσία Cash26

Μετά τo λανσάρισμά της σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία η υπηρεσία Cash26 έρχεται και στην Ελλάδα, προσφέροντας την ευχέρεια στους πελάτες των 110 καταστημάτων Bazaar να πραγματοποιούν εύκολα και άνετα αναλήψεις και καταθέσεις από τον τραπεζικό τους λογαριασμό στην Ν26.

Ειδικότερα, οι πελάτες της N26 μπορούν να αξιοποιήσουν τα 110 καταστήματα Bazaar, διαμοιρασμένα σε όλη την Ελλάδα, ως ΑΤΜ για καταθέσεις και αναλήψεις. Για την έναρξη μιας συναλλαγής, οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα barcode του ποσού που επιθυμούν να καταθέσουν ή να κάνουν ανάληψη απευθείας από την εφαρμογή N26 στο κινητό τους τηλέφωνο. Η επικύρωση του ποσού θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία barcode που ο πελάτης πρέπει στη συνέχεια να παρουσιάσει στο ταμείο. Ο αριθμός του barcode θα πληκτρολογείται ή θα σαρώνεται όπως οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο για αγορά προϊόν και το ποσό θα ληφθεί ή θα κατατεθεί. Σε αντίθεση με την ανάληψη από ένα ATM, η ανάληψη μέσω viacash είναι δωρεάν για όλους τους πελάτες N26.

Ειδικά με το λανσάρισμα, όλοι οι χρήστες viacash και πελάτες της Ν26 θα έχουν 5% έκπτωση σε όλες τις μελλοντικές τους αγορές στα Βazaar, έπειτα από κάθε χρήση Cash26, σαρώνοντας τον κωδικό που θα λαμβάνουν.

H υπηρεσία Cash26 έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία viafintech και είναι ένα white label προϊόν, που μπορεί να ενσωματωθεί σε τραπεζικές εφαρμογές, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση με την Ν26.

N26,FINTECH,CASH26,VIAFINTECH,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home