Δουλειά από παντού επιτρέπει το Spotify

Δουλειά από παντού επιτρέπει το Spotify

Μια ακόμα τεχνολογική εταιρεία, αυτή τη φορά από την Ευρώπη, επιχειρεί να υιοθετήσει τα νέα μοντέλα εργασίας, που έχουν ανακύψει από την έναρξη της πανδημίας και έπειτα. Ακολουθώντας ανάλογες αποφάσεις αμερικανικών εταιρειών, όπως η Microsoft το προηγούμενο Φθινόπωρο, το Spotify επιτρέπει πλέον στους υπαλλήλους τους τη δυνατότητα σχεδόν αποκλειστικής τηλεργασίας.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, οι υπάλληλοι του Spotify έχουν πλέον τη δυνατότητα επιλογής (γραφείο ή σπίτι), μία κίνηση που έχει ως στόχο να τους προσφέρει ευελιξία και καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Το νέο πρόγραμμα Work From Anywhere (δουλειά από παντού) σημειώνει η ανακοίνωση δίνει την ευκαιρία στους υπαλλήλους της εταιρείας να επιλέξουν το χώρο που αισθάνονται πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί. Παράλληλα με το νέο μοντέλο εργασίας το Spotify προχωράει σε ένα πρόγραμμα επαναξιολόγησης των γραφείων του, με στόχο «να διασφαλίσει ότι όλοι οι υπάλληλοι να μπορούν να εργαστούν άνετα και αποτελεσματικά».

SPOTIFY,ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home