Η Jumbo κατεβάζει τα ρολά του e-shop!

Η Jumbo κατεβάζει τα ρολά του e-shop!

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Jumbo ανακοίνωσε πως αναστέλει τη λειτουργία του διαδικτυακού της καταστήματος λόγω αυξημένης ζήτησης.

Όποιος επισκέπτεται το e-jumbo.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας, βλέπει το μήνυμα που αναφέρει: "Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας".

e-jumbo

Εξ όσων γνωρίζουμε είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ομολογεί ουσιαστικά αδυναμία εκτέλεσης των παραγγελιών που δέχεται. Βεβαίως αν παραταθούν τα περιοριστικά μέτρα, στο πλαίσιο των οποίων έχει ανασταλεί η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, οι διαδικτυακές παραγγελίες ενόψει και των Χριστουγέννων (των όποιων Χριστουγέννων θα γιορτάσουμε φέτος) μπορεί και πάλι να δοκιμάσουν τις αντοχές του online καταστήματος της Jumbo.

Να πούμε πως το έχουμε ξανακούσει, ψέματα θα πούμε...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home