Το Skroutz Food μετακομίζει στο Box

Deasy @ 08.10.2020
Το Skroutz Food μετακομίζει στο Box

Στο Box, την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της Cosmote, μετακομίζει από τις 2 Νοέμβριου η υπηρεσία food delivery του Skroutz, Skroutz Food, μετά από συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.  Έτσι, από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, οι χρήστες του Skroutz Food, που είτε επισκέπτονται το site, είτε χρησιμοποιούν την εφαρμογή της υπηρεσίας, θα μεταφέρονται στην πλατφόρμα του BOX, όπου θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους σε φαγητό και καφέ.   

Η είδηση επιβεβαιώνει τις προ ημερών πληροφορίες του deasy, όταν και σε δημοσίευμα για τη διεύρυνση της υπηρεσίας Box.gr είχαμε αναφέρει ότι υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ Cosmote και Skroutz, χωρίς όμως να είχε διαρρεύσει τότε το περιεχόμενό τους.

Όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση από την Cosmote, στο δίκτυο του Box θα ενταχθούν -εφόσον το επιθυμούν- επιπλέον νέα καταστήματα εστίασης, που σήμερα βρίσκονται μόνο στην πλατφόρμα του Skroutz.

 

Μεγαλώνει το Box

Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών η υπηρεσία food delivery της Cosmote ήταν αναμενόμενο ότι θα υλοποιούσε αυτό το διάστημα ένα πολυμέτωπο πρόγραμμα διεύρυνσης της δραστηριότητας, μέρος του οποίου είναι και η συμφωνία με το Skroutz Food. Επιπρόσθετα η σημερινή ανακοίνωση της Cosmote επιβεβαιώνει την πρόθεση του Box.gr να μπει και σε νέες κατηγορίες προϊόντων, αναφέροντας ότι «στα σχέδια περιλαμβάνεται και η επέκτασή του -μέσα στο επόμενο διάστημα- σε online delivery προϊόντων super market, σε συνεργασία με γνωστές αλυσίδες». Μία από αυτές θα είναι η αλυσίδα Μασούτης, με το Box να έχει ξεκινήσει ήδη την πιλοτική λειτουργία της υπηρεσίας και τα ομώνυμα καταστήματα να εμφανίζονται στο περιβάλλον της πλατφόρμας. 

Σήμερα, οι χρήστες του Box μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις της Ελλάδας είτε μέσα από το ομώνυμο site είτε από τις εφαρμογές για iOS και Android συσκευές. Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας, περιλαμβάνονται η δημιουργία προσωπικού προφίλ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη ξεχωριστά, η δυνατότητα για προγραμματισμό της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας, αλλά και το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης του Βox, με αποκλειστικά προνόμια, όπως εκπτώσεις για επόμενες παραγγελίες, δωρεάν πακέτα ΜΒ από την Cosmote και δωροεπιταγές -με τη συγκέντρωση πόντων σε κάθε παραγγελία, αλλά και εκπτώσεις μέσω του προγράμματος Deals For You της Cosmote.

BOX.GR,SKROUTZ.GR,SKROUTZ FOOD,FOOD DELIVERY,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home