Στην Ελλάδα το πρώτο Future Ready κατάστημα Vodafone του Ομίλου Vodafone

Deasy @ 23.09.2020
Στην Ελλάδα το πρώτο Future Ready κατάστημα Vodafone του Ομίλου Vodafone

Την Ελλάδα επέλεξε ως τοποθεσία για το πρώτο Future Ready store στην Ευρώπη ο Όμιλος Vodafone, ένα νέο concept καταστήματος που φέρνει μία νέα αντίληψη για τη λιανική και προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία.

Το Future Ready κατάστημα διαθέτει ένα σύγχρονο περιβάλλον, οργανωμένο σε θεματικές ενότητες, με συσκευές και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας, όπου πρωταγωνιστούν οι ναυαρχίδες κορυφαίων κατασκευαστών, τα καινοτόμα προϊόντα και η διαδραστική γνώση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Επιπλέον, το Future Ready κατάστημα υπόσχεται να ανανεώνει το περιεχόμενο και τη θεματολογία του, που προβάλλεται στις οθόνες του, ώστε να αναζωογονεί το καταναλωτικό ενδιαφέρον.

Στη νέα εμπειρία που θέλει να προσφέρει το κατάστημα σημαντικό ρόλο παίζουν οι άνθρωποί του, ο ρόλος των οποίων θα λέγαμε ότι αναβαθμίζεται. Έτσι εκτός της κλασικής εξυπηρέτησης των πελατών στην επιλογή προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και επίλυσης προβλημάτων ή της υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο ταξίδι της ψηφιοποίησης, η ομάδα του καταστήματος δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μια σειρά από εκπαιδευτικές ενότητες που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα γύρω από την τεχνολογία. Οι ενότητες αυτές θα είναι διαθέσιμες προς όλους, ανεξαρτήτως αν είναι πελάτες Vodafone ή όχι, θα πραγματοποιούνται στον φυσικό χώρο του καταστήματος και θα είναι διαθέσιμες προς παρακολούθηση μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Vodafone.

Συνοπτικά, μέσα από το Future Ready κατάστημα της Vodafone ο καταναλωτής μπορεί:

-          Να κατανοήσει το πως η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά του

-          Με τη βοήθεια των ειδικών της #ομάδαReady να μάθει, να δοκιμάσει και να ζήσει για τα οφέλη των καινοτόμων τεχνολογιών με τον δικό του ρυθμό, με προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας προσεκτικά επιλεγμένα και σχεδιασμένα

-          Να συνεχίσει την εμπειρία του ξεκίνησε από το online κατάστημα σε έναν φυσικό χώρο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον ψηφιακό

-          Και να έρθει σε ένα κατάστημα όπου η τεχνολογία γίνεται εμπειρία για όλους. Και όπου όλοι οι καταναλωτές, ανεξαρτήτως δικτύου, μπορούν να έχουν πρόσβαση ακόμα και χωρίς φυσική παρουσία, από όπου και αν βρίσκονται, αξιοποιώντας τις ψηφιακές καινοτομίες και καταργώντας τα γεωγραφικά όρια. 

Η επίσημη λειτουργία του Future Ready καταστήματος ξεκινάει αύριο, 24 Σεπτεμβρίου, στο The Mall Athens.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ VODAFONE,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home