Ξεκινάει σήμερα η λειτουργία του πρώτου καταστήματος της Tesla στην Αθήνα

Στο Golden Hall.

Ξεκινάει σήμερα η λειτουργία του πρώτου καταστήματος της Tesla στην Αθήνα

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια που ήθελαν την Tesla να έχει επιλέξει το Golden Hall για να στήσει το πρώτο της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα τη λειτουργία του.

Με αυτόν τον τρόπο η αμερικανική εταιρεία κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά, επιλέγοντας ένα ιδιαίτερα δημοφιλές σημείο στα βόρεια προάστια, που καθημερινά επισκέπτεται πλήθος κόσμου. Πιθανότατα οι άνθρωποι της εταιρείας σκέφτηκαν ότι στο ξεκίνημα της παρουσίας της Tesla είναι προτιμότερο να επιλέξουν ένα χώρο, όπως το Golden Hall που θα δώσει σε πολύ περισσότερο κόσμο τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τα αυτοκίνητά της, πλεονέκτημα που σίγουρα δεν μπορούσε να της προσφέρει κάποιο ανεξάρτητο σημείο, σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας. Άλλωστε, το Golden Hall είναι επίσης γνωστό και για τον premium χαρακτήρα του, ένα επιπλέον στοιχείο που κολλάει και στην ταυτότητα της αμερικανικής μάρκας.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια του ανοίγματος τόσο των θέσεων εργασίας αρχικά όσο και των online πωλήσεων των αυτοκινήτων της για την ελληνική αγορά, που προηγήθηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αλήθεια είναι ότι η αμερικανική εταιρεία κινήθηκε ταχύτατα προκειμένου να εκμεταλλευτεί πλήρως το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που παρέχει τη δυνατότητα επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home