Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για τα μοντέλα της Tesla στην Ελλάδα

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για τα μοντέλα της Tesla στην Ελλάδα

Ταχύτατα ακόμα και για την μικρή ελληνική αγορά κινείται η Tesla, η οποία όπως διαβάζουμε στο gocar.gr δημιούργησε άμεσα ελληνική σελίδα με τα διαθέσιμα μοντέλα της και τις τιμές τους! Εκμεταλλευόμενη το «θόρυβο» γύρω από την κρατική επιδότηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αμερικάνικη εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.

Στην ιστοσελίδα www.tesla.com/el_gr μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα (Model 3, Model S και Model X) και πατώντας την επιλογή ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ να δείτε τις τιμές και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά προτού προχωρήσετε σε παραγγελία.

Ενδεικτικά, για το Model 3 οι τιμές αρχίζουν από τα 45.990 ευρώ για την έκδοση Standard Range Plus, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Για το Model S οι τιμές αρχίζουν από τα 83.990 ευρώ για την έκδοση Long Range, ενώ για το Model X από τα 89.990 ευρώ για την έκδοση Long Range.

Η ημερομηνία εκτιμώμενης παράδοσης και για τα τρία μοντέλα είναι ο Νοέμβριος.

Προς το παρόν η διαδικασία επιλογής και παραγγελίας γίνεται ηλεκτρονικά, όμως αναμένεται η Tesla να ανοίξει και φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Πηγή: gocar.gr

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home