Αποχώρησε από το Beat ο ιδρυτής του, Νίκος Δρανδάκης

Deasy @ 31.08.2020
Αποχώρησε από το Beat ο ιδρυτής του, Νίκος Δρανδάκης

Παρελθόν από την Beat αποτελεί ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Δρανδάκης. Ο Νίκος Δρανδάκης είναι ο άνθρωπος που συνέλαβε το concept και τη λειτουργία της εφαρμογής στο ξεκίνημά της το 2011 και από τότε μέχρι και σήμερα, ακόμα και μετά την εξαγορά της επιχείρησης από το γερμανικό όμιλο Daimler το 2017, κατείχε τα ηνία της επιχείρησης από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Αναμφίβολα, σημείο σταθμός σ’ αυτή τη διαδρομή ήταν η εξαγορά από την Daimler έναντι περισσότερων από 40 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό-ρεκόρ μέχρι τότε για την απόκτηση ελληνικής startup. Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία ήταν ευρύτερα γνωστή στο κοινό της χώρας μας από την ελληνική εφαρμογή ανεύρεσης ταξί, η Beat έχει αναπτύξει ισχυρή δραστηριότητα σε διάφορα κράτη στην περιοχή της Νοτίου Αμερικής. Μία δραστηριότητα που επλήγη σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, από την Άνοιξη μέχρι και σήμερα.

Αν και από τους κόλπους της εταιρείας επιβεβαιώνεται η αποχώρηση του Νίκου Δρανδάκη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Οι λόγοι της αποχώρησης παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής.

UPDATE

Με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας η Free Now Group, η εταιρεία που έχει συσταθεί για τις υπηρεσίες μετακίνησης των Daimler και BMW Group, επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Νίκο Δρανδάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Νίκος Δρανδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Beat και η διοίκηση του ομίλου FREE NOW, μητρικής εταιρείας της Beat, αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Ο Νίκος Δρανδάκης αποχωρεί από τη θέση του στο τέλος Αυγούστου. “Ο Νίκος έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο δημιουργώντας και κάνοντας το Beat  αυτό που είναι σήμερα. Είμαστε ευγνώμονες για την προσήλωσή του στην ανάπτυξη της εταιρείας όλα τα τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια”,  δήλωσε ο Marc Berg, Διευθύνων Σύμβουλος της FREE NOW.

Ο Paul Onnen, Διευθυντής Τεχνολογίας στη Beat, θα εκτελεί προσωρινά χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου, με την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης καθώς και των μετόχων του FREE NOW Group, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του Beat.

Η λειτουργία της Beat εφαρμογής στην Ελληνική αγορά συνεχίζει με την ίδια ομάδα και διοίκηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπό το Γενικό Διευθυντή της στην Ελλάδα, Βασίλη Ντάνια.

THE BEAT APP,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home