Πανευρωπαϊκή συνεργασία Viva Wallet με WooCommerce για έξυπνες λύσεις πληρωμών

Deasy @ 27.07.2020
Πανευρωπαϊκή συνεργασία Viva Wallet με WooCommerce για έξυπνες λύσεις πληρωμών

Τη συνεργασία της με τη WooCommerce, μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσε η Viva Wallet, με αντικείμενο την παροχή μιας δωρεάν πανευρωπαϊκής λύσης πληρωμών.

Το extension Viva Wallet for WooCommerce είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος, έξυπνος μηχανισμός πληρωμών, ο οποίος προσαρμόζεται αυτόματα στην πραγματική χρήση των πελατών. Σε κάθε νέα έκδοση του extension, η Viva Wallet θα εμφανίζει υψηλότερα στη λίστα επιλογών τις μεθόδους πληρωμής με βάση τις τοπικές παραμέτρους στόχευσης. Έτσι, για παράδειγμα, οι έμποροι που βρίσκονται σε οποιαδήποτε χώρα (π.χ. Βέλγιο), ενδέχεται να βλέπουν τους τοπικούς τρόπους πληρωμής (π.χ. bancontact) να ανεβαίνουν ψηλότερα στη λίστα πληρωμών, με βάση τις πραγματικές προτιμήσεις των χρηστών και τις συσκευές που χρησιμοποιούν. Για να προσφέρει ακόμη πιο βελτιωμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες, η Viva Wallet θα εμπλέξει ενεργά τους εμπόρους και θα συλλέγει σχόλια και προτάσεις βελτιώσεων πάνω στα οποία θα βασιστούν οι ενημερώσεις του extension.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WooCommerce μέσω της οποίας θα προσφέρουμε σε online εμπόρους σε όλη την Ευρώπη μια cloud λύση αποδοχής πληρωμών. Με το εξελιγμένο extension, που ενεργοποιείται εύκολα, βοηθάμε τους εμπόρους να αυξήσουν τις online πωλήσεις του, παρέχοντας πρόσβαση σε πολλούς τρόπους πληρωμών. Σε συνδυασμό με την δωρεάν εταιρική χρεωστική κάρτα Viva Wallet Mastercard, οι έμποροι της WooCommerce μπορούν να μειώσουν την προμήθεια των πληρωμών τους στο 0%», δήλωσε ο Μάκης Αντύπας, CIO & Co-Founder της Viva Wallet.

VIVA WALLET,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,WOO COMMERCE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home