Καλοκαιρινές προσφορές από τη Huawei

Deasy @ 17.07.2020
Καλοκαιρινές προσφορές από τη Huawei

Καλοκαιρινές προσφορές σε τελευταίας τεχνολογίας smartphones, φορητούς υπολογιστές, tablets και gadgets και πολλά ακόμη προνόμια περιμένουν τους καταναλωτές που θα επιλέξουν αυτό το καλοκαίρι κάποια συσκευή της Huawei.

Ειδικότερα, η νέα καλοκαιρινή καμπάνια της κινεζικής εταιρείας κάνει δώρο στους καταναλωτές που θα επιλέξουν ένα από τα τελευταία μοντέλα smartphones (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P), οι οποίοι εξασφαλίζουν επιπλέον οφέλη αξίας 300 ευρώ και άνω. Στο επίκεντρο του μεγάλου καλοκαιρινού πακέτου προσφορών βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών Huawei AppGallery, μέσω του οποίοι οι νέοι κάτοχοι των Huawei smartphones μπορούν να απολαύσουν δωρεάν 6μηνη συνδρομή στη μουσική υπηρεσία Huawei Music, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο Huawei Cloud, εκπτώσεις σε γεύματα, παραγγελίες ειδών supermarket, μετακινήσεις με ταξί και έκπτωση σε υπηρεσίες parking, μέσα από δημοφιλείς εφαρμογές, όπως efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza.

Επιπλέον, για τους καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα επίσημα σημεία service της Huawei ισχύουν εκπτώσεις μέχρι και τις 31 Ιουλίου, που αγγίζουν έως και το 61% για αντικατάσταση οθόνης ή και πλακέτας ή 40% για την προμήθεια υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης. Τέλος, κάθε Παρασκευή και για όλο το διάστημα μέχρι τέλος Ιουλίου θα προσφέρεται και ένα δώρο έκπληξη. Τα συνεργαζόμενα επισκευαστικά κέντρα είναι τα παρακάτω:

•  Athens HUAWEI Customer Service Center Athens

•  Athens TS Solutions

•  Patra Bakogiannis & SIA

•  Agrinio Bakogiannis & SIA

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home