Έρχονται αλλαγές στα Windows 10

Έρχονται αλλαγές στα Windows 10Η Microsoft ετοιμάζει ένα φρεσκάρισμα στο μενού επιλογών των Windows 10, με χαρακτηριστικότερη αλλαγή τη μείωση του όγκου γραμμάτων και εικονιδίων και τη μείωση της χρωματικής αντίθεσης στα εικονίδια των «πλακιδίων» στο δεξιό τμήμα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τις αλλαγές την Τετάρτη, ενημερώνοντας παράλληλα πως έχει αποστείλει τις beta εκδόσεις σε όσους είναι μέλη του προγράμματος δοκιμών των Windows 10.

Το μενού βασικά «δανείζεται» τα χρώματα του φόντου και της επιφάνειας εργασίας, ώστε να ενσωματώνεται καλύτερα στο ευρύτερο περιβάλλον.

Μια άλλη αλλαγή που εισάγεται σταδιακά είναι η αναβάθμιση του συνδυασμού Alt+Tab που χρησιμοποιείται σήμερα για εναλλαγή ανάμεσα στις ενεργές εφαρμογές. Συγκεκριμένα, όσοι χρησιμοποιούν το Microsoft Edge -δηλαδή τον διάδοχο του Internet Explorer- θα μπορούν όταν πατούν τον εν λόγω συνδυασμό να βλέπουν  σε σειρά όλες τις ενεργές καρτέλες που έχουν ενδεχομένως ανοίξει στον browser.Επίσης, η Microsoft σου δίνει τη δυνατότητα, αν εχεις Windows 10 και αν θέλεις βέβαια, να προσαρμόσεις τη συμπεριφορά του Alt+Tab με βάση τις προτιμήσεις σου, για παράδειγμα μπορείς να θέλεις να σου εμφανίζει μόνο τις τρεις ή πέντε πιο πρόσφατες ενεργές εφαρμογές. Παράλληλα εισάγονται αλλαγές στο σύστημα ειδοποιήσεων, ενώ ανάμεσα στα πολλά νέα καλούδια που εισάγονται περιλαμβάνεται και η εμφάνιση γραφικών απεικονίσεων συναρτήσεων και εξισώσεων στην αριθμομηχανή.

WINDOWS 10,MICROSOFT WINDOWS,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home