Σε οκτώ ακόμη ευρωπαϊκές χώρες το Disney+ από 15 Σεπτεμβρίου

Deasy @ 23.06.2020
Σε οκτώ ακόμη ευρωπαϊκές χώρες το Disney+ από 15 Σεπτεμβρίου

Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η επέκταση της τηλεοπτικής υπηρεσίας Disney+, με την αμερικανική εταιρεία να ανακοινώνει σήμερα ότι οι επόμενες ευρωπαϊκές χώρες θα ενταχθούν στις 15 Σεπτεμβρίου. Έξι δηλαδή μήνες μετά το προηγούμενο λανσάρισμα στις 24 Μαρτίου, όταν και εντάχθηκαν οι μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. 

Συγκεκριμένα το Disney+, που στην Ευρώπη είναι ήδη από τον Μάρτιο διαθέσιμο σε Βρετανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Ελβετία, θα «ανοίξει» για τις αγορές της Πορτογαλίας, του Βελγίου, της Φινλανδίας, της Ισλανδίας, του Λουξεμβούργου, της Νορβηγίας, της Δανίας και της Σουηδίας.

Αν μένεις σε μία από αυτές τις χώρες (ή πρόκειται να μετακομίσεις) θα μπορείς να έχεις ως και τέσσερις ταυτόχρονες συνδέσεις στην πλατφόρμα του Disney+ και να «κατεβάσεις» υλικό για να το δεις αργότερα σε ως και δέκα συσκευές με την τιμή της συνδρομής να διαμορφώνεται στα 6,99 ευρώ ανά μήνα ή 69,99 για όσους επιλέξουν να προπληρώσουν για 12 μήνες.

Όπως αναφέραμε χθες η πλατφόρμα Disney+ αναμένεται να αργήσει ακόμα περισσότερο να μιλήσει ελληνικά, αφού το λανσάρισμά της αναμένεται να γίνει τον Ιούνιο του 2021.

DISNEY+,DISNEY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home