Τέλος στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο βάζει η πλατφόρμα Disney+

Αργεί και άλλο η διάθεση της υπηρεσίας στην Ελλάδα.

Deasy @ 22.06.2020
Τέλος στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο βάζει η πλατφόρμα Disney+

Διαφορετικά από τις υπόλοιπες συνδρομητικές τηλεοπτικές πλατφόρμες θα κινηθεί πλέον η Disney+, η οποία καταργεί τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών, ένα μοντέλο που καθιέρωσε (και συνεχίζει το Netflix) και ακολουθούν όλες οι αντίστοιχες διεθνείς υπηρεσίες.

Η είδηση ήρθε από δημοσίευμα στο CNET, σύμφωνα με το οποίο από τις 3 Ιουλίου όσοι εγγράφονται στην υπηρεσία Disney+ θα πρέπει να πληρώνουν απευθείας τη μηνιαία συνδρομή, χωρίς την περίοδο «χάριτος» που ίσχυε μέχρι σήμερα. Στο ίδιο δημοσίευμα εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαιώνει την είδηση, σημειώνοντας ότι η τιμή της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα ελκυστική, «που προσφέρει μια συναρπαστική ψυχαγωγική προσφορά από μόνη της». Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή της Disney+ είναι στα 6,99 δολάρια ή 6,99 ευρώ στις ευρωπαϊκές χώρες. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ήδη στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ολλανδία, με το σύνολο των συνδρομητών να έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια.

Στο μεταξύ και σε ότι αφορά τη διάθεση της υπηρεσίας στη χώρα μας νεότερες πληροφορίες θέλουν τη Disney+ να λανσάρεται αργότερα από τον Μάρτιο του 2021, όπως είχε γίνει προηγουμένως γνωστό. Οι νέα πληροφορίες θέλουν το λανσάρισμα τον Ιούνιο του 2021, καθώς τότε λήγουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχουν παραχωρηθεί σε ελληνικές τηλεοπτικές πλατφόρμες.

DISNEY,DISNEY+,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home