Στις 11 Ιουνίου το event για το Playstation 5

Στις 11 Ιουνίου το event για το Playstation 5

Μία εβδομάδα αργότερα από την προκαθορισμένη θα πραγματοποιηθεί τελικά το event της Sony για τα νέα παιχνίδια που έρχονται με την πολυαναμενόμενη παιχνιδοκονσόλα Playstation 5.

Το αρχικό ραντεβού της ιαπωνικής εταιρείας με τους φίλους του gaming είχε δοθεί για την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για τις 4 Ιουνίου, όμως οι αντιδράσεις για τη δολοφονία του George Floyd την οδήγησαν στην αναβολή του. Μάλιστα, τότε εμμέσως η Sony είχε ταχθεί υπέρ των κινητοποιήσεων, συνοδεύοντας την απόφαση της αναβολής με τη φράση «για την ώρα αφήνουμε πιο σημαντικές φωνές να ακουστούν».

Η νέα «ώρα» της Sony είναι πλέον αυτήν την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 11 το βράδυ για την Ελλάδα, με την εκδήλωση να μεταδίδεται live σε εικόνα 1080p, με τη σχετική ανακοίνωση να υπογραμμίζει αφενός ότι τα παιχνίδια που θα δείξει η εταιρεία θα είναι ακόμα καλύτερα στην κονσόλα και σε τηλεοράσεις ανάλυσης 4Κ και αφετέρου ότι όσοι παρακολουθήσουν το event θα έχουν καλύτερη εμπειρία αν χρησιμοποιούν ακουστικά.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν η ιαπωνική εταιρεία αποκαλύψει λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για την ίδια την κονσόλα της, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

SONY PLAYSTATION 5,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home