Τρία νέα premium προϊόντα από τη Huawei

Τρία νέα premium προϊόντα από τη Huawei

Μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο των πρώτων δύο laptops της Huawei, Matebook D14 και D15 στην ελληνική αγορά τον περασμένο Φεβρουάριο η κινεζική εταιρεία δίνει συνέχεια στην ίδια κατηγορία προϊόντων, ανεβάζοντας τον πήχη σε ποιότητα και χαρακτηριστικά. Τα νέα Matebook X Pro, MateBook 13 και MatePad Pro είναι οι νέες προσθήκες της εταιρείας, οι οποίες αναμένονται πολύ σύντομα στη χώρα μας.

To νέο Huawei Matebook 13

Το Matebook X Pro είναι ένα laptop με κομψό μεταλλικό σώμα και FullView οθόνη αφής 13.9” που «υπερβάλλει» σε επιδόσεις και σχεδιασμό. Το Matebook 13 είναι μία πιο οικονομική πρόταση για laptop υψηλής ποιότητας, με υπέρκομψη εμφάνιση, premium κατασκευή και μια οθόνη χωρίς όρια. Το MatePad Pro, μια ελαφριά συσκευή με εκπληκτική φορητότητα, εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο και γραφίδα για να μετατρέπεται στη στιγμή σε φορητό υπολογιστή, για να γίνει η δουλειά και η διασκέδαση η εμπειρία που πάντα επιθυμούσατε.

Οι νέες αφίξεις έρχονται λίγο καιρό μετά από την ενθουσιώδη ανταπόκριση στα πρώτα laptops της Huawei που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά αυτό τον Φεβρουάριο όπου οι προπαραγγελίες όχι μονάχα εξαντλήθηκαν σε λίγες ημέρες, αλλά και οι ποσότητες που διατέθηκαν ξεπέρασαν, σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας κατά τέσσερις φορές τις αρχικές εκτιμήσεις, με όλους όμως τους καταναλωτές να εξυπηρετούνται.

HUAWEI MATEBOOK 13,HUAWEI MATEBOOK X PRO,HUAWEI MATEPAD PRO,LAPTOP,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home