Η τετράγωνη γη του Μητροπολίτη Αργολίδος

Μη βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα...

Deasy @ 20.05.2020
Η τετράγωνη γη του Μητροπολίτη Αργολίδος

Εδώ στο deasy έχουμε παρακολουθήσει την online παραπληροφόρηση που σε ένα μίξερ ανακατεύει τον κορονοϊό, τα δίκτυα 5G,  τον Μπιλ Γκέιτς, τον Χένρι Κίσιντζερ, την Θεία Κοινωνίακαι τα μικροτσιπ και σερβίρει αυτό τον πολτό σε χιλιάδες ανθρώπους.

Η σωτηρία δεν θα έρθει βέβαια από τα κείμενα ακόμα και από τα φωτισμένα κείμενα ανθρώπων που μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε. Τελευταίο λαμπρό παράδειγμα που του αξίζει η περαιτέρω αναπαραγωγή αποτελεί η παρέμβαση του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριου που με τον προφανώς δηκτικό τίτλο «Η γη είναι τετράγωνη» καταφέρεται εναντίον των συνωμοσιολογούντων εντός και εκτός Εκκλησίας.

Βεβαίως για τον Μητροπολίτη το μείζον είναι η στάση των πιστών, των φανατικών και της Εκκλησίας στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων αλλά η παρέμβασή του νομίζουμε πως αξίζει να τη διαβάσεις ασχέτως της σχέσης που μπορεί να έχεις με τη θρησκεία και την Εκκλησία.

Γράφει λοιπόν ο Μητροπολίτης πως «Είναι θλιβερή η κατάσταση. Αν μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα συνωμοσιολογικά σενάρια που κυκλοφόρησαν όλο αυτό το διάστημα, και όλα τα fake news, θα γεμίζαμε χιλιάδες σελίδες.  Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει πολλή δουλειά και θα γελάσει πολύ… Οι νουνεχείς άνθρωποι δέχτηκαν τα μέτρα με κατανόηση, έχοντας υπ᾽όψη τους ότι αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην οικογένεια, στην εργασία, στην οικονομία».

Και συνεχίζει

Για τους συνωμοσιολόγους, θρησκευόμενους και μη, για τους «προοδευτικούς» που ανησυχούν για την περιστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, τα μέτρα είναι απαράδεκτα.

Μαζί πάει πακέτο και το γλειφιτζούρι περί σφραγίσματος του Αντιχρίστου, για το τσιπάκι που θα μπει και θα μας παρακολουθούν κ.λπ. κ.λπ. Δηλαδή «σιγά μη στάξει η ουρά του ποντικού».

Αμέσως μετά παρατηρεί πως όλοι αυτοί που φωνάζουν (και σκούζουν, θα προσθέταμε) δίνουν ευχαρίστως τις προσωπικές τους πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Αμέσως μετά μια εξίσου ενδιαφέρουσα παρατήρηση από τον Μητροπολίτη Αργολίδος: «Μια αληθινή είδηση σπάνια ξεπερνά τα 1000 άτομα που την βλέπουν και την αναπαράγουν. Αντίθετα οι αναπαραγωγείς ψευδών φημών ξεπερνούν και τις 100.000… Έχουμε σκεφτεί ότι αν ζούμε σήμερα οι περισσότεροι το οφείλουμε στα εμβόλια; Αρρώστιες που θέριζαν πληθυσμούς, σήμερα εξαφανίστηκαν. Εκείνα ήταν καλά εμβόλια και τούτο δεν θα είναι;»

«Σήμερα γράφονται και άλλα. Το εμβόλιο θα γίνεται με τσιπάκι. Αυτό «θα είναι το σφράγισμα». Ακούστε και το άλλο.

«Ο ιερέας που θα έχει το τσιπάκι στο χέρι του και θα ευλογεί τα τίμια δώρα ή τα άλλα μυστήρια, δε θα μεταδίδει τη χάρη και τα μυστήρια θα είναι ανενεργά!» (Πάλι καλά που δεν υποψιάστηκαν κάτι για τις βαλβίδες ή τους βηματοδότες της καρδιάς μήπως και εκεί μέσα κρύβεται ο Αντίχριστος!)».

Καλό να ακούγονται αυτές οι φωνές, καλύτερο να τις βοηθάμε να δυναμώνουν. Όλο το κείμενο είναι εδώ.


ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ,FAKE NEWS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home