Το Vodafone Giga Network αλλάζει την εμπειρία της φωνητικής επικοινωνίας

Το Vodafone Giga Network αλλάζει την εμπειρία της φωνητικής επικοινωνίας

Βελτίωση όλων των ποιοτικών δεικτών στην παροχή φωνητικής επικοινωνίας μέσα από το δίκτυο Vodafone Giga Network καταγράφει η τελευταία έκθεση της umlaut, η οποία αξιολογεί την ελληνική εταιρεία ως ένα πάροχο κορυφαίας ποιότητας φωνητικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από τις 7 έως τις 25 Φεβρουαρίου η αξιοπιστία του δικτύου της Vodafone στη φωνητική επικοινωνία στις αστικές περιοχές κυμαίνεται σταθερά σε επίπεδα άνω του 99%, με την ποιότητα της συνομιλίας να έχει βελτιωθεί κατά 20% και το χρόνο αποκατάστασης της κλήσης κατά 50%, σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2019.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την umlaut τα αποτελέσματα της μέτρησης καταγράφουν προβάδισμα της Vodafone στην ελληνική αγορά στους πιο αντιπροσωπευτικούς δείκτες υπηρεσιών φωνής.

Όπως σημειώνει η Vodafone Ελλάς στη σχετική ανακοίνωση τα παραπάνω ευρήματα είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης του δικτύου Vodafone Giga Network, μέσω του οποίου η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Voice over LTE (VoLTE).

4G,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home