Η σειρά Huawei P40 θα παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο Μάρτιο στο Παρίσι

Η σειρά Huawei P40 θα παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο Μάρτιο στο Παρίσι

Τα προβλήματα της Huawei με τις ΗΠΑ δεν την σταματούν από το να τηρεί τις παραδόσεις που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Έτσι λοιπόν και το Μάρτιο του 2020 θα είναι πιστή στο ραντεβού της στο Παρίσι για το λανσάρισμα της επόμενης ναυαρχίδας, τη σειρά Huawei P40.

Η είδηση έρχεται από τον ίδιο τον επικεφαλής του τομέα καταναλωτικών προϊόντων της Huawei, Richard Yu, ο οποίος σε δηλώσεις του στο γαλλικό Μέσο, Frandroid, ανέφερε ότι όπως συνέβη και φέτος το Μάρτιο για τη σειρά P30 έτσι και στο 2020 η σειρά P40 θα παρουσιαστεί επίσημα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στις δηλώσεις του ο Richard Yu προσθέτει ότι η νέα σειρά θα ενσωματώνει λειτουργικό Android 10 και θα κυκλοφορήσει και στην ευρωπαϊκή αγορά  από το σύνολο των συνεργατών της εταιρείας (παρόχους και αλυσίδες καταστημάτων). Επιπλέον, η σειρά Huawei P40 λανσαριστεί με το δικό της κατάστημα εφαρμογών και τις συνοδευτικές υπηρεσίες, Huawei Mobile Services, που θα υποκαταστήσουν το Play Store και τις εφαρμογές της Google, αν μέχρι τότε δεν έχει λυθεί το θέμα με τις απαγορεύσεις που έχει επιβάλλει η αμερικανική κυβέρνηση. Η εταιρεία κάνει ήδη εντατικές προσπάθειες να χτίσει το δικό της οικοσύστημα εφαρμογών, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα συνολικής επένδυσης 1 δισ. δολαρίων, το οποίο είχε εξαγγείλει τον προηγούμενο Σεπτέμβριo, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της σειράς Mate 30.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι τα στελέχη της Huawei διαβεβαίωναν ότι ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης των αμερικανικών περιορισμών η εταιρεία θα προχωρούσε στο λανσάρισμα του Ρ40 και στην ελληνική αγορά. Τέσσερις μήνες μετά δείχνουν ότι παραμένουν πιστά στις δεσμεύσεις τους.

SMARTPHONES,HUAWEI P40,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home