Η τηλεόραση της OnePlus έρχεται το Σεπτέμβριο

Deasy @ 20.08.2019
Η τηλεόραση της OnePlus έρχεται το Σεπτέμβριο

Την πρώτη της τηλεόραση θα παρουσιάσει η OnePlus το Σεπτέμβριο, με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά την ποιότητα της εικόνας και του ήχου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Pete Lau, στο Business Insider. Έτσι, μετά τις Huawei και Honor, ένας ακόμα κατασκευαστής smartphone από την Κίνα, είναι έτοιμος να μπει και στην αγορά της τηλεόρασης.  

Όπως σημειώνει, η OnePlus αφουγκράστηκε τα μηνύματα των καταναλωτών και η τηλεόραση που θα παρουσιάζει ανταγωνίζεται τα καλύτερα μοντέλα των μεγάλων κατασκευαστών. Θα χρησιμοποιεί  QLED panel, ανάλυσης 4Κ και η τιμή της θα αντανακλά τον premium χαρακτήρα της πρόσθεσε, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες για τα μεγέθη στα οποία θα είναι διαθέσιμη.

Η τηλεόραση της OnePlus θα τρέχει μια προσαρμοσμένη έκδοση της Android TV πλατφόρμας, με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον καταναλωτή. Σημείο διαφοροποίησης θα είναι σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας ο τρόπος με τον οποίο θα προβάλλει το περιεχόμενο. Αντίθετα με άλλες λύσεις, στις οποίες εμφανίζονται λίστες με προτεινόμενες εφαρμογές streaming, ο θεατής θα βλέπει μεμονωμένο περιεχόμενο που ταιριάζει στις τηλεοπτικές του συνήθειες. Ανεξάρτητα από την εφαρμογή στην οποία είναι διαθέσιμο.   

Τέλος, ένα ακόμα σημείο στο οποίο θα δίνεται έμφαση είναι η συνδεσιμότητα της τηλεόρασης με το smartphone.

H OnePlus TV θα λανσαριστεί αρχικά στην αγορά της Ινδίας και σε δεύτερο στάδιο θα περάσει στην αμερικανική και ευρωπαϊκή αγορά.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ONEPLUS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home