Οι ευρωπαϊκοί τελικοί του League of Legends στην Αθήνα

Οι ευρωπαϊκοί τελικοί του League of Legends στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends, όπως επισημοποίησε με ανακοίνωσή της η Riot Games.

Το League of Legends διαθέτει τους δημοφιλέστερους χορηγούς από κάθε άλλο πρωτάθλημα esports στον κόσμο. Στους τελικούς του Spring Split συμμετείχαν 20.000 οπαδοί των esports, φέρνοντας άνω των 2 εκατομμύριων ευρώ στην τοπική οικονομία του Ρότερνταμ σε δύο ημέρες, ενώ το 87% των επισκεπτών προήλθαν εκτός της πόλης, από πολύ μακρινά μέρη όσο η Νότια Κορέα, η Κίνα και το Περού.

Η «μάχη» του League of Legends μεταφέρεται πλέον στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης», στο ΟΑΚΑ. Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθεί και ένας εκθεσιακός χώρος επίδειξης, σε συνεργασία με τους χορηγούς Lion Cereal, Tchibo και Warner Music και πάνω από 20 ακόμα συνεργάτες, με μια σειρά από εκδηλώσεις, όπως συναντήσεις με ομάδες και επαγγελματίες παίκτες, συμμετοχή σε διασκεδαστικές δραστηριότητες κ.α.. Πριν και μετά από τους ζωντανούς αγώνες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολλά λάφυρα από τον κόσμο του League of Legends στον περιβάλλοντα χώρο.

Η διήμερη εκδήλωση καλύπτει τους Ημιτελικούς και τον τελικό. Τα εισιτήρια διατίθενται για online, στα inSpot, Battlenet, Gnet ίντερνετ καφέ, καθώς και σε επιλεγμένα Καταστήματα Public και Πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε κατόχους εισιτηρίων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στις 11:00 ώρα Ελλάδας.

LEAGUE OF LEGENDS,ESPORTS,RIOT GAMES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home